Пак нещо интересно и ново за мен в германските филиали от 19.01. Пускат по 4 евро някакви комплекти по избор- замби, конусни и стъпални свредла, зенкери, форстнер свредла, кукурузени свредла. Някои неща имам(под бранд Powerfix), но ми харесват замбите за гума(на ADW) и някакви зенкери за цафти(не знам как да ги нарека, а и не занам за какво се ползват, май дибли вадят като гледам клипове). Отделно пускат комплектчета за дремел еднотипни по избор- само шмиргелчета, само карбофл. дискчета, само фрезички и пр. Е, пускат и големият комплект от 276 части, където го изпуснах при нас. Интересното е, че всичко това е под бранд Parkside. Пускат и неща на Powerfix, но не са новост. Новост е само на 22.01 предлагат детектор за напрежение на алтернатора и хитра скоба за маслен филтър(явно ще има авто четвъртък).
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
anabolicbeast
- специалист
mitko64 написа:Излезе новата брошура. Домашните майстори пак ще гризнеме дръвцето, има за авто маняците и разни тенджери, тигани.Аз съм харесал зарядното от новата брошура, а то като стария модел ли е или пак е нов с дисплей?
mitko64
- майстор
Не им разбирам, но според това което виждам без дисплея се води В1 а с дисплей А1. В Германия авто седмицата е на 22.01 и предлагат и някакво по- обемисто, води се ULG 12A1, за 40 евро.
Колеги, някой купи ли етажерката за баня? Да знае от какъв материал е? Днес взех едно магнитче за проверка, три лидъла обиколих, но навсякъде бяха свършили. За утеха взех три бутилки уиски Тийчърс по 10лв. от Карфур.
Колеги, някой купи ли етажерката за баня? Да знае от какъв материал е? Днес взех едно магнитче за проверка, три лидъла обиколих, но навсякъде бяха свършили. За утеха взех три бутилки уиски Тийчърс по 10лв. от Карфур.
atanasov2004
- специалист
Добър удар с Уискито
За кво ти е да ходиш в Лидъла 

stan73
- майстор
mitko64 написа:Не им разбирам, но според това което виждам без дисплея се води В1 а с дисплей А1. В Германия авто седмицата е на 22.01 и предлагат и някакво по- обемисто, води се ULG 12A1, за 40 евро.А този Тийчърс, който си купил с клапан ли е ? Ако да - е ментак и е правен в Кипър.
Ако харесваш бърбън обаче, точно в Лидл има хубав за само 11 лева. Правихме сравнение с двама приятели и с големи конячени чаши, които концентрират "букета", та лидълският е по-добър от Четири Рози и Джим Бийм (от второто съвсем с малко, но лидълското като тип напитка по моему се доближава като стил до "Тенеси Уйски" (в смисъл: подобно на Чичо Джак (в което според мен няма нищо лошо), обаче естествено както и предполагах: Джак Даниълс го преби (но пък и цената му е най-неприятна). (и четирите напитки участващи в "тестдрайва" са без клапан (от фрийшоп - Чичо ДжакД. и ДжимБ., Четирите Рози са от Кауфланд, а Уестърн Голд е от Лидл).
П.П. Преди около година и половина или 2, Лидл бяха пуснали с луксозните си стоки тяхно поръчково 6 годишно американско уиски, та то беше убийствено и много плътно беше се доближило по качества до Чичо Джак, но за съжаление от тогава го няма... (и да уточня преди да почнете да ме бъзикате - ценител съм, а не пиянка !

П.П.2 Принципно в теста участваше и Джон Уесън (поръчков бърбън за Кауфланд), но ми се струва, че е блендиран много грубо от 2/3 качествен спирт и 1/3 добър бърбън, та затова не го включих в резултатите по-горе (накратко много е далеч от истината).
griffin
- майстор
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература