От тая тема само въжето и клупа могат ме разабонират   
 
Иначе, кое е бон и кое контра и аз идея си нямам. Така са ги титуловали в магазина и така съм им свикнал. По описание съвпадат с това от Стив. И за сега в личната ми класация бонфиленцето води. Другите меса сякаш по-бързо изсъхват до много твърдо, а то се задържа приятно за рязане и консумация.
								
															
																															
																								
															 
 Иначе, кое е бон и кое контра и аз идея си нямам. Така са ги титуловали в магазина и така съм им свикнал. По описание съвпадат с това от Стив. И за сега в личната ми класация бонфиленцето води. Другите меса сякаш по-бързо изсъхват до много твърдо, а то се задържа приятно за рязане и консумация.




 
  ,сърцата и те станаха екстра,само свинските нали са по малки трябва само на 2 парчета иначе изсъхват доста,ама нема да останат де
 ,сърцата и те станаха екстра,само свинските нали са по малки трябва само на 2 парчета иначе изсъхват доста,ама нема да останат де   
 
