Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Канадското им не съм го опитвал и за него не мога да споделя мнение. Аз имах предвид бърбънът им. И двата модела са с подобна нетърколима бутилка, но 6 годишното е с черен етикет, а 3 годишното е с преобладаващо бяло.
dragozow - майстор
Внимавайте с машинки с гаранция от Лидъл, защото след изтичане на гаранцията части за тях няма. Една машинка за подстригване ми я замениха заради счупено керамично ножче, ако нямаше гаранция я хвърлям, защото от сервиз Бушона казаха че части за лидълските машини нямат. Та май по-добре някой зелен Бош, Крес или нещо друго, защото след 3 години не може да си купите даже четки.
teon - специалист
...четки се курдисват и от др. машина...за останалото може и да си прав...
menka - напреднал
Дреме ми за резервните части.
Дори и да има проблем след 3 години гаранция, по-добре да си купя нов инструмент пак от тях, вместо да се занимавам с ненаядени бг търговци.
atanasov2004 - специалист
Привет и от мен :) Отдавна не се бях "набутвал" с нещо от Лидъл след като ми върнаха парите-19,99лв за пистолета за горещ въздух...Обикалям няколко дена и снощи "отмъкнах" последните отровно зелени зимни туристически обувки, щото доста добри отзиви прочетох за тях. Пък и 27лв не е кой знае какво. Обикаляме с един колега вечер след работа и дебнем зайците :-D :-D :-D Преди "гръмнахме" по 2 броя, от 8,80лв намалени на 5,99лв и бях мноооого доволен от този "изтрел" с един куршум два заека....Единия на капама в гювеч :drinkers: , другия е още във фризера заедно с една патица пак от там купена на промоция и набедена за Атанасовден :-D
kr1100 - майстор
stan73 написа:
И мен най-много ме спира крещящият дизайн,.. Гаджето ми беше купила от зимните им - 45 номер, дето ги пускаха преди двадесетина дни, но се оказа, че не си отговарят много на номерата и малко ми стискаха, .
За номерата и аз го установих днес. Вземаш + 1 номер.
И аз се оборудвах с отровно зелените към 14:30 от ЛИДЛ над бул.България срешу Кауфл. Довечера към 23 ч ще ги пробвма в бойни условия докато ме водят на разходка.
П.П. Добре се държаха.Утре 1 тест на около 35 км в гората покрай морето на юг.
Последна промяна от kr1100(стар) на съб яну 10, 2015 5:56 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
dragozow написа:
Внимавайте с машинки с гаранция от Лидъл, защото след изтичане на гаранцията части за тях няма. Една машинка за подстригване ми я замениха заради счупено керамично ножче, ако нямаше гаранция я хвърлям, защото от сервиз Бушона казаха че части за лидълските машини нямат. Та май по-добре някой зелен Бош, Крес или нещо друго, защото след 3 години не може да си купите даже четки.
Добре, явно при бушоните нещата стоят така. Да допуснем, че и Екотекпродукт имат същия проблем с Гризли, но много ме съмнява сриозен сервиз като този на Ташев- галвинг, да не поддържа извънгаранционо продуктите на Шерпах.
dragozow - майстор
Ако е Гризли все ще се намерят части, ако не в България, някъде в eBay. Проблема е в техните марки, конкретно търсих схема за да си намеря ножчето сам, вероятно струва няколко лева след като машинката струваше 35 лв. В случая е добре за мен, защото я сменяват, но е тъпо заради ножче с доставна цена от някакви стотинки. Машинката ми харесваше и определено предпочитам нея пред това да ми върнат парите. Ако ми се случи след гаранцията я хвърлям, защото части няма. Гледах ъглошлайфа, добре изглежда за парите си. След три години ако му се счупи нещо и не става от друга машина го хвърлям, идеята не ми харесва. Ясно че са евтини, но бих дал някой лев повече за някой от позната марка със сервиз и части. Поне така го мисля аз де, хора всякакви. И въобще не е казано че ще се счупи след три години.
Mega - специалист
Една приятелка живее в Италия от двадесет години и ми изпрати това. Цената на артикул в Лидл в Италия и в България!

Прикачен файл

10931455_10204263702685856_9068814334760790403_n.jpg
10931455_10204263702685856_9068814334760790403_n.jpg (55.95 KиБ) Видяна 3195 пъти

Прикачен файл

10931287_10204263703125867_1066211378266953569_n.jpg
10931287_10204263703125867_1066211378266953569_n.jpg (63.5 KиБ) Видяна 3195 пъти
prascho - майстор
Ивайло, това са все пак само 38% /15лв/. Стандарта ни е висок, ще го преглътнем.
Последна промяна от prascho на пет яну 09, 2015 10:42 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: