Здарвейте,- 
търсачката ме прати на" Млечния път" нужно ми е всичко изкоментирано за " АТМОС", пиролизни процеси, обикновени инсталаций и пр.
Ако всеки закачи Линк на неговата си тема, мисля да се получи,
А дано.....

търсачката ме прати на" Млечния път" нужно ми е всичко изкоментирано за " АТМОС", пиролизни процеси, обикновени инсталаций и пр.
Ако всеки закачи Линк на неговата си тема, мисля да се получи,
А дано.....

.gif)
 .....ми, мислех да спретна една темичка, да се ПОХВАЛЯ с нашия Атмос-мисля, догодина прави 10 години отоплителната ни "система".....тази есен ,здравословно, стана трудно слизането ми до мазето,което пък доведе до повече свободно време пред компа- и така случайно попадайки на такива теми с прискърбие установих че, практически ние нямаме отопление,а една луксозна и скъпа МЪКА!!!!!
 .....ми, мислех да спретна една темичка, да се ПОХВАЛЯ с нашия Атмос-мисля, догодина прави 10 години отоплителната ни "система".....тази есен ,здравословно, стана трудно слизането ми до мазето,което пък доведе до повече свободно време пред компа- и така случайно попадайки на такива теми с прискърбие установих че, практически ние нямаме отопление,а една луксозна и скъпа МЪКА!!!!! ,за разлика от по-топли- комина не е добър и според предписанията, голями топлинни загуби. къщата не е мазана отвън, камо ли пък да има изолация. В така описаната реалност 24*не са особен проблем за котела!
 ,за разлика от по-топли- комина не е добър и според предписанията, голями топлинни загуби. къщата не е мазана отвън, камо ли пък да има изолация. В така описаната реалност 24*не са особен проблем за котела!

Никъде не съм казал, че у нас е винаги 30гр.,проблема е цикличността: ту е много топло, ту недостатъчно, което си е страшен дискомфорт,да не говорим за страхът,повечето разбират за какво говоря! Все повече го ползуваме като обикновена печка и пак топли, но не е същото, да си бях взел готварска печка с водна риза, ама тогава тук нямаше такива!
 Никъде не съм казал, че у нас е винаги 30гр.,проблема е цикличността: ту е много топло, ту недостатъчно, което си е страшен дискомфорт,да не говорим за страхът,повечето разбират за какво говоря! Все повече го ползуваме като обикновена печка и пак топли, но не е същото, да си бях взел готварска печка с водна риза, ама тогава тук нямаше такива!