Може да не съм прав, но да кажа какво ме смущава при Хьорман. Немско качество , ала бала. Приемаме поръчки и за нестандартни размери, изпълняваме в кратък срок... Да не би немското качество да се твори нейде около София
, пък цените прилични.

Christo написа:Значи китайските от 200-300 лева отпадат изобщо.. Визията...Изцяло метална, някаква шумо и топло изолация, стабилна брава(може би две, знам ли?), три странно заключване, имитация на дърво примерно. То е ясно, че непробиваеми врати няма. В момента вратата е дъбова, 100Х210 сантиметра, пет сантиметрова дебелина но както всички знаете в класическото дърводелско изпълнение в областта на бравата дървото е отслабено много и му трябва по-силен шут или нещо такова и сме вътре. Никакви уплътнения между касата и вратата. От долу няма праг. Вее като за световно. За пръв път чувам за магазин "Метал". Някакви координати? Приемам всякакви съмета
вети. То е ясно, че накрая инвеститорът ще реши. Плаша се от "парите дадени, пък резултат никакъв"
росен написа:Така сееееега да изкажа общото си мнение за вратите като дърводелец така метална врата се разбива за максимум минута моя дъбова врата от скъпия ми модел 80 %неразрушима незапалима същосамоче да одбележа вратата е дебела 6.5сма и има и метал в нея
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: