nikolson написа:За тези (десет лева повече) http://www.emag.bg/trion-sabja-skil-105 ... id=EXPIREDПо- мощен е да, но ножа е само по- дълъг, захвата май си му е 12,7мм., както на всички непрофесионални модели. Тези които ги дават за рязане на стоманени тръби са все със захват 20мм.
По-голяма мощност, по-голям нож и т.н.
didoni_ написа:Освен зегета,някой има ли саблен трион?Според мен в много малко и ограничени случаи би го заместил. Разбира се зависи какво ще прави човек с него. Имам един саблен трион, и като за домашен полумайстор
Нека сподели,замества ли зегето и обратното

Впечатленията ми обаче не са само положителни обаче. Негатигите са най-вече от вибрациите, които на моменти са бих казал доста дразнещо силни. Когато го купувах, честно казано не мислех, че ще са такива, но все пак могат да се преглътнат предвид работата, която върши, а и те са проблем само при продължителна работа на рязане на зидария например. Определено не е инструмент с хиругрическа точност. Какато си е отбелязано, за груба работа е.
Не знам са вибрациите при моделите, които обсъждате тук. Виждам че мощността им е по-малка от тази на моя, която е 1200 w, така че може и да не са толкова груби и работата да е по-приятна при по-твърди материали от модела, който използвам. Може да режат по-бавно, но по-нежно към ръцете