• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
crez - майстор
ditronix написа:
Водомера да спира, за какво друго да му е. Мое тейко му басейнче да е изкОпал :-D .......
Новите водомери имат антимагнитна защита, така че забрави. :lol:
FM STEREO - специалист
Има друга хитрост ако водомера е пластмасов обаче,стягате го с дърводелска стяга и той спира да върти :wink:
DMN - майстор
Браво бе - Европейци! То е вярно, че и ВиК не са стока, ама така други ще плащат заради тарикатите, които и без друго нямат акъл сами да си го измислят...
mironcho - специалист
С този магнит най-много да извади водомера от шахтата заедно с половината тръби, като чуе че идва инкасатора :lol:
thinkpad - майстор
Офф, може и човекът да го е ползвал за друго. Аз имах един магнит на конче, като изгубя някое винтче или нещо от сорта да мина с магнита и да го обера. Иначе иди намери винтче в тревата. Ама виж иначе как ги знаете нещата с това как се краде.
п.п В Норвегия ли, къде ли - вода не се плащала пък. Според техните разбирания нещо, което природата го произвежда - нямаш право да искаш пари за него. Те изглежда са по-будали, а ние дето чинно си плащаме сме го прокопсали!
stiv1961 - майстор
thinkpad написа:
Офф, може и човекът да го е ползвал за друго. Аз имах един магнит на конче, като изгубя някое винтче или нещо от сорта да мина с магнита и да го обера. Иначе иди намери винтче в тревата.
Ама той търси ,, магнитче" не да търси винтче ами цялото ти Венто да вдигне :-D
FM STEREO - специалист
Може да го слага на електромера ако му е механичен :wink:
  • 1
  • 2

Тема "малко помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: