Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dobcho_vn - специалист
Дотук две страници лигавщини и нищо конкретно.
Към автора - изясни максимален ампераж на трансформатор на страна високо или ниско напрежение ?
Krass - майстор
То там високо няма. Само ниско и средно.Освен това човекът е писал, даже и смятал.
diss - специалист
от 3 страници 2 са спам. Изобщо не са по темата. Автора ако има някакви въпроси да пита. Другите да отварят други теми, да не спамят на човека. :supz:
valentino76bs - майстор
hidrazin написа:
Да предположим, че не знам. Пък ще бъде полезно и за другите във форума.
:partyman:
Да ще бъде полезно ,така че чакаме отговора.
bobko - специалист
Krass написа:
Абсолютно. Обикновено са на средно положение.Преди години ходихме на частно в едно предприятие което плащаше луди пари за ток.Имаха консумация дори и в неделя, когато всичко беше изключено. Оказа се, че имат 2 машини в паралел на които янсените бяха на различни степени. Решихме им проблема, взехме им парите, но не им казахме какъв е бил проблема.И те доволни и ние. :wink:

Айде и една задачка към интусиастите. Хидразин и другите колеги да не се обаждат.Въпроса е: Има ли трансформатори, които на празен ход гърмят?
Токовите тр-ри.
valentino76bs - майстор
bobko написа:
Токовите тр-ри.[/quote]
И проходните ли? /дано да има отговор този път/
Krass - майстор
Каква е разликата между проходен и обикновен?
dobcho_vn - специалист
При проходен ТТ тоководещата част минава през него, а при обикновен ТТ тоководещата част се захваща на две шпилки от двете му страни.
Andri01 - майстор
И двете дядо Попе,сиреч: и двата вида! Когато не се измерва с него,вторичната намотка трябва да е на късо.
Krass - майстор
Andri01 написа:
И двете дядо Попе,сиреч: и двата вида! Когато не се измерва с него,вторичната намотка трябва да е на късо.
:thumbs: При работа по вторична комутация ТТ се шунтират със специални клемореди непозволяващи разкъсването на вторичната страна и индуктиране на много високи напрежения.

Тема "Относно максимален ампераж на трафопост" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: