Нека намерим най-тънките цени.
kuger - майстор
Хайде, народе, в Бургас, освен обявените на промоция продукти, са пуснали и флексовете от миналата моция.
stan73 - майстор
В случай, че става въпрос за ъглошлайфите 125мм. днес и във варненският Лидл, Възраждане имаше доста. Струва ми се, че са заредили доста, или интересът към тях вече е намалял...
Днес ходих да си купя крик за колата, но се оказа неподходящ за моята - едва успях да го напъхам под нея, а явно пък ходовата част има голямо разгъване, та хидравличният крик не можа да повдигне толкова колата, че да мога да демонтирам колелото. (ще трябва да си карам с механичният, дето върви с нея)
Последна промяна от stan73 на нед яну 18, 2015 8:30 am, променено общо 1 път.
juvesan - специалист
но се оказа неподходящ за моята - едва успях да го напъхам под нея, а явно пък ходовата част има голямо разгъване, та хидравличният крик не можа да повдигне толкова колата,
ха, аз имам един от мерцедес с особенна въртяща конструкция - невероятно хитро измислен и сигурен , обаче нЪ - и той за милиметри не влиза... затова решението е едно - крокодил за - 30 - 40 - 50 лева.... но ще седи в гаража :rock:
profesionalist_wood - майстор
аз пък крокодила си го карам в багажника :-D
kuger - майстор
Да бе, само крокодила ми остава да нося. А при спаднала гума и той не влиза.
Тоя от Лидъла е височък, става за авторемарке.
аз скоро го купувах, немски китаец е за 40 лв,ама си влиза под колата и при спаднала гума
dragozow - майстор
profesionalist_wood написа:
аз пък крокодила си го карам в багажника :-D
Имам един колега, ако си разтовари боклуците разхода ще му падне с два литра. Багажника му е като сметище ама си му харесва.
fbr - майстор
Трабантаджиите имаха лаф "Основен ремонт на пътя правя" и не лъжеха, щото в багажника им имаше всичко за основен ремонт.
А в багажника имам цял сандък инструменти,шишета масла за двигателя,хидравлични масля,резервни маркучи,3 аварийни триъгълника,комплекти отвертки,резервна гума,помпа,2 крика,авариен фенер с сигнализация,жилетка,чукове,ножове,кърпи,2 въжета за теглена,кабели за прехвърляне на ток от акумулатора,щанга за вадене на полуоските.... :-D Все пак е Форд
nanobanano - специалист
Че и аз имам сума ти инструменти,макар че мястото ми е леко казано ограничено - Смарт :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: