• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Червено(бургунди) и сиво(титан за плотовете, графит за корпуса):

Изображение

Изображение

Готварският плот разделя шкафчетата, защото дясното (до стената) е предназначено за газова бутилка.
Антония - специалист
Сивото ми е любимо :) Връзва се идеално с алуминиевите/иноксовите елементи, подчертава наситеността на червеното и като цяло е доста елегантно. Хубаво :)
prascho - майстор
Я опитай черен гранитен плот, вратички имитиращи старинна масивна мебел, черна гранитена мивка и месингов чучур. Обърнатия плот имитация на бял мрамор с жилки. Това ми е мойта мечта да си я видя как изглежда.
kristiqni - специалист
Тъй като площа на кухнята е голяма и е до прозореца тези тъмни цветове са подходящи и изглеждат много добре.Аз бих ти предложила белите вратички да станат кахяви,както корпуса.При последната снимка, когато всички вратички са червени не се откроява рачупената форма на долният ред от шкафове и за това си мисля,че трябва да акцентираш на тези чупки с по-тъмният цвят.
Като че ли може нещо да се допълни върху горният ред от шкафове,за да не изглежда толкова еднообразен,НО какво :? може би пък на теб ти харесват точно тези форми!
aniris все пак проекта е много хубав и модерен! аз и толкова не съм направила,така че може да не вземаш под внимание мнението ми. :)
  • 1
  • 2

Тема "Помощ за цветовете..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: