• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 28
Всички имаме коли, нали ?
kr1100 - майстор
stiv1961 - по дизелите не съм много в час.1,9 ТД е добър работещ кон. 90 к.с е с очудващо малък разход на гориво, стига двигателя да е поддържан. Забрави за такъв само на 90-150 000км , карат се много. Ако става въпрос за "нов 'автомобил , нов внос - просто забрави - проблеми - ще е мин на 500 000км Зависи и за какъв модел VW питаш -вановете ,минивановете са с печка , която е голяма рядкост работеща.
Г3 АЕЕ на п. ми съпруга от 2005-14 г не съм се занимавал с клапа за въздуха и шибидах.Започваше да духа топло и то яко след 1 км -винаги ме е очудвало това.
stiv1961 - майстор
Аз от два месеца го имам вече-93-ти набор :) , просто исках мнение. Астрата се спомина и венКо ми е подарък от племенника. А по другия въпрос- за парното :?
profesionalist_wood - майстор
Понякога подарените коли излизат много солено... :yawinkle:
thinkpad - майстор
kr1100 написа:
Аха 2Е ужасТ . Както писах Г3 и венто с работещи ел.стъкла - мисия невъзможна.
И кой "мотор" не е "ужаст"? Моторчетата и 4-те са здрави и работят. Защо Г3, a не Г2 или Г4 - мисия не възможна? Имах малка загуба на охладителна течност от един пръстен, която я реших. И беше е рамките на 50-70ml. Въобще, каква кола предлагаш, за да няма грижи с подобни неща или така си критикуваме? :lol:
Какъв ти е проблема с двигателя специално? За мен върви. И има разход на гориво, който на газ ме задоволява. За вървенето върви, на мен всички останали проблеми, различни от вървенето ми убиха мерака. За 1000лв да бях сложил на Фиеста двигател 75к.с и щеше да върви доста по-прилично.
Последна промяна от thinkpad на пон яну 12, 2015 9:42 pm, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
profesionalist_wood написа:
Понякога подарените коли излизат много солено... :yawinkle:
Аз не се оплаквам, и предната ми беше подарък и изкарах 7 години с нея :) . Чувам за тия клапи на парното и за това се позаинтересувах. Дай Боже всекиму такива подаръци, аз съм доволен :partyman:
thinkpad - майстор
stiv1961 написа:
Чувам за тия клапи на парното и за това се позаинтересувах.
Аз имам проблеми с посочените май. Решението ще бъде еднократно, но не се и съмнявам, че ще бъде занимателно. Както с кабелите.
kr1100 - майстор
stiv1961 написа:
имам вече-93-ти набор А по другия въпрос- за парното :?
Карай го със здраве и много безаварийни. Ако вземе да надува / гарнитура - ремонт веднага ,че издува радиаторчето за парното. Новите са като таралеж на ,който сядаш без бронирани гащи. Марка Топран забрави директно, разни китайци. Имашанц след сваляне на жабката, но трябва нерви и ловки ръце. Трудно се облепя на цял оборот .
Мотора е много добро работно добиче , ако е читав /поддържан/.
stiv1961 - майстор
Радиатора на парното племенника го е сменял през лятото- каза ми, че е чешки или полски. Остава клапата :partyman:
kr1100 - майстор
thinkpad написа:
Какъв ти е проблема с двигателя специално? За мен върви. И има разход на гориво, който на газ ме задоволява. За 1000лв да бях сложил на Фиеста двигател 75к.с и щеше да върви доста по-прилично.
Аз нямам проблем със двигателя ми 2л. 2Е е архаичен тип двигател - 4 пикаещи едновременно дюзи +1 за старт Дигифант -ин. оттам по-голям разход, проблеми със вакуумните маркучета, дебитомер /дето с обикновенна газова при гърмеж криви остта на дебитомера и проблеми с оборотите. Дебитомер с крива ос да го вкараш в режим :? и да имаш ПХ без проблеми - голЕм проблем.Пик на Въртящ момент при много високи обототи 3600/3800 /
И дръгливата Фиеста дръжки щеше да върви повече от 2л двигател.
И за какви 1000 лв ми говориш - чупи /купи нова кола.
Последна промяна от kr1100(стар) на пон яну 12, 2015 10:08 pm, променено общо 1 път.
kalpev - специалист
thinkpad написа:
Въобще, каква кола предлагаш, за да няма грижи с подобни неща или така си критикуваме? :lol:
Японска. Примерно, "Тойота".
:partyman:
Наздраве, да не вземе да настръхнеш сега :yawinkle:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 28

Тема "Побърква ме на VW ел-а!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: