Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Увеличавай по малко въздуха за проба. Само днес ли е така?
milo65 - специалист
И при мен днес забелязвам/само днес/, че има черен пушек, сякаш времето влияе...знам ли
batboby - напреднал
LazarGanev написа:
Увеличавай по малко въздуха за проба. Само днес ли е така?
Ще пробвам довечера. Иначе като отворя горната врата на котела огънят излиза от нея, щеше да ми замине перчема. Ще взема да намаля времето за подаване на пелети, ако не стане с въздуха.
milenskior - специалист
Аз пък съм забелязал, че когато е студено времето(под -5 градуса и надолу) от комина излиза пушек. Всъщност не съм сигурен дали е пушек или пара, защото се вижда само на около метър два от комина.
При по-топло време от комина нищо не се вижда.
filmatoplo - майстор
В момент на подгряване да пали може да пуши, но когато работи стабилно е пара, ако комина е ползван преди това за горене на въглища е възможно пушек от обгаряне в даден момент.
brat4eda_81 - специалист
[quote="milenskior"]Аз пък съм Е някой от вас собствениците на горелката, моля да сподели разходите на различните видове пелети, и като цяло струва ли си инвестицията? Може и да сте го обсъждали някаде ама аз повече чета на телефона и е по трудно,ако сте писали моля да ме извините!
filmatoplo - майстор
Едва ли може да се каже еднозначно както за Ладата -10на100 :wink: .Зависи от много фактори.
alex_serviz - специалист
При мен със слънчогледови пелети комина си пуши винаги... :x
Ruseff - специалист
Оня ден си пожелахме с комшийката "за много години",та тя ми вика-а бе какво гориш в тая печка-преди не можех да си отворя прозореца от черен дим,а сега на сладко мирише. :lol: Викам-ела у дома да ти покажа :) .Та и моя пуши малко,ама това не е проблем.
n.ganev - майстор
Еееех тая комшийка бееее :) . Откакто смених горелката - пушека изчезна. Да не си помилите, че съм махнал GREYKOто :shock: - точно обратно от 08.01.2015г. я монтирах вече и у нас, но няма време за донастройки, че някои си направиха подаръци - кой горелка, кой котел с горелка и трябва да ги стоплим. Дано остане време да се позанимая и да направя някой ден часпром в къщи / много мразя защото не е доходно /.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: