Тинки, правиш грешка, като режеш снопа. Защо не свързваш на парче?
пп: Колко годишна е новата кочина?
пп: Колко годишна е новата кочина?
kuger написа:Тинки, правиш грешка, като режеш снопа. Защо не свързваш на парче?Не връзвам на парче, защото проводниците са станали на дърво. Някои са скъсани и запоявани вече, други са със скъсани отчасти жила и жички и са изолирани. Други още не са, но са напукани. Общо взето над 50% от проводниците са под въпрос. Като ги сменям, да ги сменя на един път, за да не ги кърпя всеки ден. През 2 дни ръчках кабели или букси, защото това прекъсне, онова спре. Казах си - А сега съм ви.....цензура...и хванах резачките...
inspo написа:Тинки пак не разбрал. Тинки чукча? Режеш парче снаждаш. Режеш парче снаждаш. Докато свършат...Аха. Ами защото, за да има къде маншонът да се закачи като приключа, нали на колоната има букса, на която има отвън завит пръстен с улей, където да влезе и да се застопори маншона, трябва да минат всички проводници през маншона, през пръстена с улея, който пък се завива на самата букса на колоната, която е от вътрешната й страна. Трябва да издъня едната букса, за да минат кабелите през нея и пръстена, а другата да отрежа. Този път така направих, че си ги наредих кабелите както бяха по буксата, но понеже имаше 2 еднакви и от двете страни, както и по схема, усложниха се нещата.
Не да режеш всичко наведнъж и после другите виновни, че не спазвали цветния код.
kr1100 написа:Тинки, Тинки - освоабождава се снопа от скобата ,която е на вратата, маншона се избутва в посока навътре във вратата по освободения от скобата сноп, кроиш и нанизваш маншонаНещо не ме разбираш или ме правиш на 2 и половина. Качвам една снимка да се види как са минали проводниците.
kr1100 написа:Това осуканото тиксо е еб..ло майката на снопа. Става като пръчка - ходи я огъвай.Усуканият изолир е поради възможни остри ръбове на мястото, където снопът влиза в колоната на колата. В момента стои така, но всъщност при затворена врата влиза в колонката. Друга част от проводниците влиза в самата врата и реално не е под натоварване връзката. Ако си виждал букса на VW в колонката и от 3 познаеш как на бялото съм пробил дупка, да минат всичките кабели, сам ще разбереш, че няма как да се направи без да има ръбове. Пилих, изравнявах, но за всеки случай го сложих. А голямото тиксо - повечето навъртян изолир... всъщност държи муфата и двете части от тръбите на централното, което е вакуумно, за да не може да се измушат. Не бъди такъв критикар.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: