От мобилни телефони до цифрови камери
FM STEREO - специалист
Използувай изхода за слушалки на телевизора,трябва ти само единТАКЪВ СТЕРЕО ЖАК и си готов.
krfidanov - напреднал
За първия вариант ми ясно, че е стерео и ще го включа към <aux> на домашното кино, а то по негов си начин ще го врътне към 5.1.
За втория не ми е ясно, но вероятно няма как да стане за целта за която го искам. Нямам друг усилвател. Аз си мислих че ако вържа само колоните на домашното кино и ще стане.
За третия и аз се сетих отпада отвсякъде.
За стерео жак за слушалки няма да говорим. Това наистина е най-лесния вариант, но качеството от оптичния изход и този за слушалки е доста различно.
ORI0N - помощник
Нивото на сигнала на оптичният изход на Самсунг ТВ-тата е постоянно, неможеш да регулираш с дистанционното на телевизора, единствено с ресийвър можеш.
stridata - специалист
Здравейте! За осми март подарих на жената слушалки които да си върже към TV /SAMSUNG UE-32J4510/ и познайте....Телевизора няма жак за слушалки?!?! Има HDMI, СКАРТ и Digital Audio out/optical/! Има ли вариант да извадя от някъде аудио за слушалките с някакъв преходник, че ситуацията стана много грозна????
Последна промяна от stridata на ср мар 08, 2017 9:03 pm, променено общо 1 път.
sstefanov - майстор
И какво очакваш да се получи от това? Къде ще му свърже слушалките според теб?
plamen6703 - майстор
Към аудио устройство, което има изход за слушалки... не вярвам да няма такова устройство в дома си... а може и да няма и тогава отпада като вариант.
velas - специалист
Може би нещо подобно, но не го намирам да се продава тук.
Изображение

Другия вариант е

Изображение + Изображение
kozl - майстор
Аудио изхода прес Scart не е подходящ за слушалки и не виждам смисъл от подобни преходници. Първо сигнала няма мошност и второ не се влияе от Volumeto. Т.е. както вече писаха слушалките може да се свържат през допълнително у-во или да се ползват слушалки с усилвател.
stridata - специалист
Няма вариант от тоя ши*ан телевизор в 21-век да извадя звук за слушалки? През оптичната връзка нестава ли бе? Няма никъв друг уред до него, в спалнята е и е закачен на стената....

Тема "Изход аудио на телевизор Самсунг" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: