Нека намерим най-тънките цени.
atanasov2004 - специалист
Благодаря за мненията, явно ще се вземе :)
KingLin - майстор
Оф пак ще се остава без пари в края на месеца :lol:
nanobanano - специалист
Аз като напълно бос в дървообработването,дори като забивам пироните все ги духа вятъра :-D Някой може ли така да похвали фрезата като инструмент,в смисъл за какво може да се ползва освен при дървениите?Нещо за фаянс?Някой да я похвали все едно си продава неговата стока,че не съм запознат изобщо с този вид инструмент.
mitko64 - майстор
Благодаря на ЕДИ за съветите, но явно огледа ще се прави вкъщи и ако има луфтове, ще се връща. Ама дай да не слагаме коня пред каруцата, че да не урочасаме работата. Сега един жокер за далаверка според мене в Т- МАРКЕТ. Сега се прибирам, след като купих комплект кутии за инструменти за 17лв. Кутиите са полски, марка PAТROL grop, голямата 19,5 инча, а малката 12 инча.
bimbaeco - майстор
Норм Ейбръм показва какво може да се прави с фреза:
Първа част:
https://www.youtube.com/watch?v=I-YeSZ5dW90
Втора част:
https://www.youtube.com/watch?v=uKPDxOzVME0
klomo - специалист
Някой да има впечатления от оберфрезите на DWT?
На скоро разгледах една такава за 8 и 12 мм фрезер. Брутално тежка, но воденето нагоре-надолу безлуфтово(има много яки втулки), а това ми нужно понеже искам да обработвам цветни метали. Цената е към 300 лева и се чудя дали си струва парите.

Евтини фрезери за алуминий 8мм, 12мм и 12.7мм, откъде?
Последна промяна от klomo на чет яну 15, 2015 1:51 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
klomo написа:
Някой да има впечатления от оберфрезите на DWT?
На скоро разгледах една такава за 8 и 12 мм фрезер. Брутално тежка, но воденето нагоре-надолу безлуфтово(има много яки втулки), а това ми нужно понеже искам да обработвам цветни метали. Цената е към 300 лева и се чудя дали си струва парите.
За 300 съм харесал Спарки Х205 СЕ, поне има със сигурност константна електроника. Това лидълското ми трябва за обучение, пък като порасна.. :-D !
griffin - майстор
Ако земайте фрезата гледайте за луфтове в потъването, вчера в един магазин пипнах евтини фрези и направо се уплаших от луфта, но предполагам в това отношение лидълците поне ще са го докарали. Фрезерите са с средно качество :) или поне не са по зле от тия които навремето вървяха с фрезите на скил.
А колегата дето се е засилил да си зема Х205 СЕ на спарки не знам дали я е виждал на живо в магазин. Толкова голямо животно близо 7 кг за работа на ръка според мен ще е неудобно.
Само да добавя стегите горе долу добре от общо 12 броя на една успях само да и строша дръжката. За сравнение от друго място на малко по висока цена бях взел подобни като модел и всички се наложи да ги преправям т.к се разпаднаха след няколко стягания.
EDI - майстор
205 е жив добитък, това чудо само на маса го слагам, на ръка хич не се хващам. :lol:
vsm - напреднал
До сега я чакахме да дойде фрезата и сега друго :-D
Аз поне ако мога ще я взема, в смисал много търговци се навъдиха.
Та ако не си в 8 часа може и да я отгледаме...
Флексове колкото искаш, ама бормашинката изчезна веднага.
Понеже пътувам в югозападна и северозаладна България съм попадал на големи куриози.
Миналата година, устройството срещу къртове и тем подобни в София изчезна веднага,
а в Гоце Делчев уж район земеделски го имаше цяла седмица :?
Та на късмет!!!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: