Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
andonis - напреднал
браво бе колега,какви 150 лв. за гранит.Вие в столицата сте полудели,ние го продаваме 44лв на квадрат.Да вземем да се преместим при вас....
ICC - специалист
andonis написа:
браво бе колега,какви 150 лв. за гранит.Вие в столицата сте полудели,ние го продаваме 44лв на квадрат.Да вземем да се преместим при вас....
По-добре кажи къде се намираш? :) ! Хем екскурзия ще си направим, хем ще имаме полза! Говоря сериозно! Трябва ми гранит в количество и размери, които мога да сложа в колата.
masterval - майстор
Сигурно темата е остаряла, тъй като се измести в посока на камък, но ако някой го инт., в София се предлагат ППД (преди така им викахме - подпрозоречни дъски) около 10 мм дебелина, но широчината мисля е най-много 20 см. На ул. Дунав и Врабча.
Харалампи - специалист
andonis написа:
Само напиши от къде си и ти идвам на гости. При нас в Бургас е около 100 лв/м2.
крум - специалист
masterval написа:
Сигурно темата е остаряла, тъй като се измести в посока на камък, но ако някой го инт., в София се предлагат ППД (преди така им викахме - подпрозоречни дъски) около 10 мм дебелина, но широчината мисля е най-много 20 см. На ул. Дунав и Врабча.
Можеш ли да дадеш повече информация? Аз се интересувам точно от такива.
Капкоотвеждащ борд - 25мм.
http://www.petkom.eu

Прикачен файл

11.jpg
Подпрозоречна плоча Werzalit дървесен декор
11.jpg (102.89 KиБ) Видяна 16946 пъти
anbi - помощник
Хмм, някой може ли да ми каже приблизителна цена за перваз, не съм мерила у дома, но ще ми трябва за под 4 прозореца, 3-те са по 1,4 широки, четвъртият е 70 см. Естествено, не търся точна цена, а колкото да имам представа колко би отишло за това удоволствие. Мисля да са от PVC. Лошо ли е като материал :?
ribnikolaevi - майстор
А какво мислите за подпрозоречни первази от канадски червен кедър, дават го устойчив на влага. Какво мислите по въпроса? Някой има ли опит с този материал?
zvetomil - специалист
15=20=22 лв. на линеен метър според ширината на ПВЦ перваза

Тема "Подпрозоречни первази" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: