Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Ей голяма краста.....Стана ли сте като кифлите с тази разлика, че Лидл = МОЛ. :-D

П.П. Доста си е притеснително липсата на след гаранционно обслужване на инструментите. Особено като се ползват 2-3 пъти в годината, периодът от 3г ще мине бързо.
profesionalist_wood - майстор
Бедни сме! ](*,)
Valkooooo - специалист
А като гледам , колко хора сме и се наточили - дали ще има толкоз бройки :? :?
anabolicbeast - специалист
Valkooooo написа:
А като гледам , колко хора сме и се наточили - дали ще има толкоз бройки :? :?
Ако от форума сме сред първенците - ще има, ако не.. ЗДРАВЕ ДА Е! :partyman:
mitko64 - майстор
То нещата се печаха от месец и половина, само цената чакахме. Тя повече от добра- около 55лв. като изключиме комплекта. Ако не става ще връщаме, важното е да се вредим да купиме.
Valkooooo - специалист
Един ден бях свидел на война за тениски - 1лв бяха. Всички Дами бяха накацали и грабят ли грабят..... Аз с 300 зора се добрах до 1бр. Аз фрезата ще я взема за учебна , пък след време като свикна - ще видим за друга по маркова :)
mitko64 - майстор
Аз война водих за 18|V верт В2 - 15 души за 6 броя в 7часа сутринта, ама се вредих след бесен спринт към щанда.
prascho - майстор
Леле..леле, голям ентусиазъм ви удря на моменти :rolleyes: Пуснете списък кой къде ще пазарува, да не се струпате в 7.00 само пред един Уйдъл;)
profesionalist_wood - майстор
Народа е беден и търси най-тънка цена
mitko64 - майстор
Не е само цената. То и сигурноста е важна- не ми харесва връщам, повреди се попрваят, сменят или връщат парите. Не ми се обяснват, че това било консуматив, пък и някои ме учат как се дърпало стартово въже, абе от сто кладенци вода носят, само да не уважат гаранцията.
Последна промяна от mitko64 на чет яну 15, 2015 11:03 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: