nasko_dlk написа: Помолих ги също и да ми кажат последните настройки които са оптимални след тяхни тестове и пак ме отрязаха, че ако съм пипнел ще разваля гаранцията. Моля ако някой има ръководство и настройки да ми ги прати, ще съм много благодарен.Като си купувате камина в документацията има стойностите на всички параметри.
kafaka написа:Инструкцията е на рускиnasko_dlk написа:Колеги звъннах току що в Сънсистем да ги помоля за някакво ръководство за моята печка бърнит 15 кв защото книжката която имам нищо не може да се разбере от нея. Та бяха така любезни да ме отрежат и ми казаха да се обърна към оторизирания сервиз за района, което не ми се ще да правя. Помолих ги също и да ми кажат последните настройки които са оптимални след тяхни тестове и пак ме отрязаха, че ако съм пипнел ще разваля гаранцията. Моля ако някой има ръководство и настройки да ми ги прати, ще съм много благодарен.Колега цъкни на линка който съм пуснал по-нагоре и там има инструкция ,която можеш да си изтеглиш,а и препоръчителните настройки които са дадени там мисля,че са обновени.