Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
enviro - специалист
Здравейте утре ще довършваме картона в банята, и съм решил да сложа 6 луни, интересува ме на какъв траф трябва да ги свържа и дали трябва да са 2 или 1 е достатъчен, мисля да си направя и точно над вратата един по голям отвор от тези пластмасовите розетки за да имам достъп ако недай се боже нещо стане да има достъп до трафа, само дано да не стане много грозно :D
valentino76bs - майстор
Луните какви ще са и с каква мощност? За грозно ....ще стане ако ти го направиш грозно :)
valentino76bs - майстор
enviro написа:
Ето това са луните http://www.viva.bg/%D1%81%D0%B5%D1%80%D ... D0%B5-mica
:) И с каква мощност са тези ''луни'' ,да те ориентирам щото явно не ме разбираш за какво ти говоря има халогенки 20 25 30 50 вата .Кои си избираш? А докато мислиш не е зле да прочетеш многото теми които сме обсъждали search.php?keywords=%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%B8+%D0%B7%D0%B0+%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%8F&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5
KingLin - майстор
Въпросните GX53 ламБи за този вид луна дето си посочил май са само LED (не съм сигурен обаче) и като гледам са 3, 5 или 9 вата на 12 волта а има и на 220 съответно 3.5, 5 и 7 вата. Решаваш какви умножаваш по 6 и си избираш подходящия траф а ако са на 220 не ти трябва траф.
enviro - специалист
Благодаря Ви много мисля да взема Лед крушки надявам се да осветяват повече от обикновенните ще видим в крайна сметка какво ще излезе :D
valentino76bs - майстор
KingLin написа:
Въпросните GX53 ламБи за този вид луна дето си посочил май са само LED (не съм сигурен обаче) и като гледам са 3, 5 или 9 вата на 12 волта а има и на 220 съответно 3.5, 5 и 7 вата. Решаваш какви умножаваш по 6 и си избираш подходящия траф а ако са на 220 не ти трябва траф.
Луна за вграждане MICA
Луна за вграждане MICA модел MICA SL120 C Луна за вграждане MICA модел MICA SL120 N/M
Захранване 12V Честота на тока Препоръчителна максимална мощност Индекс на защита (IP65) Цокъл Gx5,3 Светлинен източник – халогенна лампа MR16 Стационарен модел Подходящ за употреба в закрити помещения Подходящ за вграждане в таван Минимално отстояние от осветявания обект В комплект с фасунга с кабел Клас на защита III Подходящ за монтаж върху запалими повърхности В съответствие с Европейските стандарти
* посочете иконата, за да видите описанието
Влагозащитени със стъкло, IP 65, за халогенни лампи MR16 Gx5,3
valentino76bs - майстор
enviro написа:
Благодаря Ви много мисля да взема Лед крушки надявам се да осветяват повече от обикновенните ще видим в крайна сметка какво ще излезе :D
Чиста работа!
KingLin - майстор
Магазинерите си личите от далече :lol:
valentino76bs - майстор
KingLin написа:
Магазинерите си личите от далече :lol:
Всичко друго но не и търговец.
Последна промяна от valentino76bs на съб яну 17, 2015 9:34 am, променено общо 1 път.

Тема "захранване за луни баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: