Най - вълнуващия въпрос зимно време.
iceheart - специалист
Тази година и при нас е същата работа... само проблеми с пелетите, а ти върви обеснявай на хората, че горелките са си ОК. :sad:
damyaniq - специалист
Извинявайте колеги!Грешката е моя!Става дума за ФЛоад 55-62 гр. при първоначално зареждане.
n.ganev - майстор
Куцо,кьораво и сакато като седнат да пият по ШВЕПС изапочват от утре да произвеждат пелети "щот То кат мисомелачка Ба Брааааат :drinkers: . Ти знаш Ли чи аз имам Сиичкити части и Другден и гутоа А?"
plastkomfort - специалист
Слагаш пелета в чашка с вода и той в продължение на 30 минути си стои цял.
Що е то? :?
Svezar - специалист
plastkomfort написа:
Слагаш пелета в чашка с вода и той в продължение на 30 минути си стои цял.
Що е то? :?
Ами качествено направен пелет,това е то ! Проблема е когато се разтвори на каша за 30 сек !
alex_serviz - специалист
damyaniq написа:
Извинявайте колеги!Грешката е моя!Става дума за ФЛоад 55-62 гр. при първоначално зареждане.
Това ясно, а колко опита за запалване си задал?
Starting Setup - Retries - ?
ediv - специалист
Горелката си е ОК, стига пелетите да са що годе читави .До сега горих едни с много кора и малко дървесина -без проблеми- малко по-вече пепел, после почнах да ги меся с по-добри (от трици при рязането на гатерите) -още по-добре и от събота заредих само от тия последните и ИЗНЕНАДА- шлака не много но я има. От опита на огняр зная че прави сгур при много въздух и намалих с 2/1/1 % въздуха,че и без това тягата е силна - 6 етажа нагоре.Надявам се да съм на прав път - утре ще разбера.
Майсторите учете си клиентите да мислят и да си променят каквото е необходимо по настройките като сменят горивото-един орган закърнява като не се ползва- примери многоо!!!
damyaniq - специалист
Както са оригиналните настройки 3 :?
alex_serviz - специалист
При 3 опита за запалване ми е малко странно как не е успяла да запали. При втория опит дозарежда 50% от FLoad, при третия дозарежда още 25% от FLoad. Стават общо 175% от FLoad. Значи FLoad е било зададено с доста ниска стойност.
damyaniq - специалист
Нямам представа какво е било,но съм описал как беше.Зарежда F.Load 55 сек. спира за секунда и веднага Fan cleaner и след това Error Pellet Jam По нататък всичко се оправи с качване на стойността на FLoad :?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: