Нека намерим най-тънките цени.
NPen - помощник
Оберфрезата и разни други дрънкулки излизат в четвъртък - 22 януари. 80лева мисля, че e съвсем нормална цена при положение, че получаваш и комплект от фрезери, пък ако ще и най-големите боклуци да са. И нивелира ми хвана окото.......и стегите..... :-D
stan73 - майстор
mitko64 написа:
POF 1300 е стар модел, мисля последно е пускан 2009- 2010г. Скоро гледах една в продавалника, уж веднъж използвана, нещо около 130- 140лв. беше. Май я е продал, не я виждам от седмица.
Излязоха благинките с които ще ни примамват следващите седмици. 10,8V верт PABS 10,8С2(същият като PABS 12A1) и акумулаторен дремел PFBS 10,8A1. Предполагам , че батериите им са заменяеми, само че дремела е с бавна зареждачка 3 часа.Mного приличат и на тази батерия от аку. сабленото трионче на Florabest, но са различен капацитет. Има и поялната станция, ама тя не е новост за нас.Предполагам ще пуснат и комплекта накрайници за дремел от 276 части, който отдавна чакам.И при Powerfix има неща, но не са новост.
Къде излязоха, в немско или тук ?
Ако ще е тук, живо ме интересува акумулаторното дремелче, ако ще мога да ползвам батерията му съвместно с малкото Гризливертче. А бавната зареждачка няма да ми е проблем, защото към гризливертчето има бърза, процесорна, та ако батериите са еднакви ще си ги зареждам там.
mitko64 - майстор
Ето ги http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... bg&page=20 . Но мисля, че няма да стане на Гризлито, поне визуално така изглежда. Иначе в Германия днес излизат.
Последна промяна от mitko64 на пон яну 19, 2015 1:22 pm, променено общо 2 пъти.
iivanov - майстор
За фенове на ADW във Варна. Обаче имат заточване , дето не знам , как се прави. :?

Прикачен файл

20150119_125628.jpg
stan73 - майстор
Всъщност пише произведени за ADW (а не от).
Възможно е и да са добри де...
Каква е цената и къде ги има ?
iivanov - майстор
Тия лидълските да не са по-убави. :-D
"Немски център" на центъра . 5,90. Имаше и битове с държач 32 части за 9,20.
mitko64 - майстор
Oт лидълските ето тези са добри http://www.lidl.de/de/powerfix-hss-stah ... ageSize=36 .
Преди Коледа ги уцелих на разпродажба за 12лв., само ме е яд, че не взех няколко комплекта.
iivanov - майстор
Ей я и заточката. :?

Прикачен файл

20150119_144205.jpg
nikolson - майстор
Щом ъгъла на заточване е 135 градуса, значи е за легирани стомани на бавни обороти. Обаче такъв профил не съм виждал. Цената наистина е хубава.
stan73 - майстор
iivanov написа:
Тия лидълските да не са по-убави. :-D
"Немски център" на центъра . 5,90. Имаше и битове с държач 32 части за 9,20.
Звучи добре. Ако съм разбрал правилно това е под "Мусала", до "Вечната дупка", или ? (и аз не съм виждал такъв профил)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: