Нека намерим най-тънките цени.
brum - майстор
По принцип не може, ама зависи в к'во настроение ще е тоя на касата :) .
bulhomes2 - майстор
Зависи и дали фирмата, от която са купоните има договор с лидъл.
atanasov2004 - специалист
Ваучерите вървят в Лидъла, идеята е ако купя фрезата да "доплатя" с левове.
nikolson - майстор
Теоретично не, това са ваучери само за храна. Практически да, ако на някой му се занимава да ти прави врътката, т.е. да маркира продажбата на друг човек, а неговата като твоя. Само че е играчка за продавача и трябва да ти е много близък, за да ти се навие.
П.П. Продажбите в Лидл (и на други места) се отчитат артикул по артикул, а продавача вкарва и точната платена сума, като системата отчита и рестото. Освен това, на касата има камера.
themask - специалист
vasko9999 написа:
И аз се интересувам от прахосмукачката.От това което разбрах е че този модел е 1400 ватов със засмукваща мощност 160 mbar,а по големия модел 1500 ватов и е със завидните 190 mbar-пускан за съответно 149лв. разлика от 30 mbar засмукваща мощност .Също този модел няма контакт и електроника за автоматично пускане при включване на даден инструмент към нея.Та мисълта ми е дали не си заслужава да се изчака по-мощния модел(вече е друг въпроса кога ще го пуснат).
А колко са тези mbar обърнати във ватове?
EDI - майстор
Не знам дали могат да се превърнат единиците., едната е за налягане, а другата за мощност, ама не съм сведущ по тези математически и физични въпроси.
profesionalist_wood - майстор
Ще ви открехна нещо....аз правя далаверата така. Примерно искам да купя фрезата за 80 лв,купувам храна за 20-25 лв и плащам всичко с ваучерите на касата,но първо да маркира храната :razz:
atanasov2004 - специалист
Благодаря колега! Точно така мислех да пробвам, дано да мине :-D Мисля 60 ваучери да взема хранителни за 20-25лв + фрезата/ ако е останала разбира се/ още 79лв и да доплатя 40лв, щото много пари хвърлям иначе...абе болест нелечима :-D
nikolson - майстор
themask написа:
А колко са тези mbar обърнати във ватове?
0.016 вата в секунда. :shock: Ама едва ли ти е от полза.
profesionalist_wood - майстор
Всеки път го правя :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: