Нека намерим най-тънките цени.
klomo - специалист
dadko написа:
fbr написа:
Абе как така купувате инструмент, който евентуално ще Ви потрябва. Винаги ми е била трудна тая работа. Виж, като ми затрябва нещо, може повече да дам, но не се спирам. И затова тая дейност на Лидъл не ми допада особено.
Това да се запасиш с инструменти, когато са на изгодна цена- не виждам нищо лошо. Предпочитам да имам инструмент, който да не ползвам и да си седи в гаража, но да знам, че в случай, че ми потрябва- имам и ще си свърша работа а няма да се налага да търся от някого. Всъщност- и не търся, както правят комшиите ми, а отивам и си купувам. Вече даже ми писна и да давам и почнах да ги отсвирвам. Но- това е друга тема...
Много правилно ,колега. И се сърдят , дори ми искат обяснение, защо имам наглостта да им отказвам.
Брат ми е типичен пример дори ми е разбивал и напъвал там където си ги съхранявам и проявявал агресия към мен. От ученик събирам инструменти отказвам на всеки. Докато някой събира и се лишава, други пафкат цигарки, дрешки, излизат и така. Щом аз мога и те могат да си ги позволя. Да не говорим за опасността от не правилна употреба,липса на знания за използването им, аграрщината върху инструментите и псоле да го позлваш на страх дали няма да изхвърчи нещо.
radius - майстор
За оберфрезата какво викате да и гледаме - при потъване да няма луфтове, така ли?
И понеже станахме много, викам да направим списък - записвам се първи за Кауфланд -Възраждане :lol: .
nanobanano - специалист
Оберфрезата е в Лидл
LazarGanev - "Велик майстор"
nanobanano написа:
Оберфрезата е в Лидл
A пък radius е във Варна :wink:
themask - специалист
nanobanano написа:
Оберфрезата е в Лидл
Хахаха, остави човека да е първи в кауфланд :partyman:
joro39 - специалист
кой винтоверт са очаква да пуснат. :?
nanobanano - специалист
Някой взел ли е от фенерчето за запалка на колата с магнит от Пени?Светодиодите ми изглеждат качествени...
EDI - майстор
radius написа:
За оберфрезата какво викате да и гледаме - при потъване да няма луфтове, така ли?
И понеже станахме много, викам да направим списък - записвам се първи за Кауфланд -Възраждане :lol: .
Луфтовете и да не превърта случайно гайката на цангата.Другото божа работа.
radius - майстор
Сдух мори народа :lol:
Мерси Еди, а иначе може да купя хубави банани от Кауфланд и като е свършил боя да ида в Лидъл - граничат си.
koveslav - майстор
themask написа:
vasko9999 написа:
И аз се интересувам от прахосмукачката.От това което разбрах е че този модел е 1400 ватов със засмукваща мощност 160 mbar,а по големия модел 1500 ватов и е със завидните 190 mbar-пускан за съответно 149лв. разлика от 30 mbar засмукваща мощност .Също този модел няма контакт и електроника за автоматично пускане при включване на даден инструмент към нея.Та мисълта ми е дали не си заслужава да се изчака по-мощния модел(вече е друг въпроса кога ще го пуснат).
А колко са тези mbar обърнати във ватове?
1400W са изразходвана мощност от мрежата. 160mbar са силата на всмукване.1bar=1 атмосфера,следователно прахосмукачката би трябвало да създава вакуум 0.16 атмосфери,а по-мощната 0.19.Разликата във вакуума на двете машини е около 20%.Лошото е,че за повечето модели на пазара се споменават само ватовете и сравнението с популярните машини е трудно-не знаем техните параметри.Вакуума при тези машини не зависи само от мощността на мотора,а и от ефективност на турбини,съпротивление на филтърните системи и т.н.Най-коректната и важна стойност е точно стойността на вакуума,според мен,но мисля,че умишлено рядко се споменава.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: