• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
thinkpad - майстор
miroton написа:
Вместо да пляскаш тая термопаста да беше обърнал радиатора.
Как по-точно го мислиш ти?
thinkpad - майстор
MamaMy написа:
С ребрата на горе.
Май няма да се събере. Отдолу има кабели и лустер клеми. За това го извъртях така.
MamaMy - майстор
ВЪЗДУХА ДА МИНАВА ПО РЕБРАТА НА ГОРЕ :lol:
thinkpad - майстор
MamaMy написа:
ВЪЗДУХА ДА МИНАВА ПО РЕБРАТА НА ГОРЕ :lol:
Не съм идиот, просто няма място.
gogo7777 - майстор
Не съм идиот, просто няма място.
Абе завърти го бе, ребрата успоредно по стените на кутията.......така както е сега, всяко ребро топли горното. :lol:
thinkpad - майстор
gogo7777 написа:
Абе завърти го бе, ребрата успоредно по стените на кутията.......така както е сега, всяко ребро топли горното.
Аха. Те компютрите дето стоят настрани и са с пасивни охладители що ли пък нямат проблеми, като са завъртяни така? :? Вместо да ползвам оригиналната планка, що ли пък да не си чупя пръстите да режа и пробивам 2-на планка, за да мога да го закрепя наобратно, с което ще опре в горният капак на кутията и ще има също ебати и топлоодаването. Аз да няма да правя охладител на атомен реактор бе!? Я се съвземете. :lol: Не стига, че убивам мухата с атомна бомба с ГРЕЦ 50А, от който искам 3А да издържи, че и ще правя охладител като за...
Той Хидрата хубаво се кара за охладителя какъв кютюк, но това намерих от един компютър на части тук.
gogo7777 - майстор
Ахааа-махааа, отвори си компа и гледай. Ребрата са перпендикулярни към земята. Сега хапеш ли. :lol: Ако стоят настрани :wink:
Като няма вентилатор, пробиваш отвори в кутията над радиатора......охлаждането става по естествен път.
thinkpad - майстор
gogo7777 написа:
Ахааа-махааа, отвори си компа и гледай. Ребрата са перпендикулярни към земята. Сега хапеш ли. :lol: Ако стоят настрани
То всъщност има отвори на капака(горният). Но трябва да се разсейват не повече от 8W. А преди да говориш, онези легналите компютри имат опция да са вертикално и хоризонтално. Във вертикално положение ребрата гледат точно така, както и тук в момента. Нямам никакво намерение да ровя за планки и да обикалям по магазините. Достатъчно време загубих.
gogo7777 - майстор
Уникат си, спор нема :) . Ми тогава за кво ти е радиатор, тури една алуминиева планка и си свиркай.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Струва ли автоматиката в Токоизправител АПС12/3.5 - 2А?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: