Преди години си бях инсталирал на работа едно авторадио + еквалайзер-усилвател с 3-лентови колонки.Захранвах ги и двете устройства с РС захранващ блок на който бях премахнал токовата защита,че сработваше при включване Идеално е слабо казано,свиреше перфектно.Колегите зяпваха като им пусна Жан Мишел Жар от мр3-ка.Никакви смущения нито от радиото,нито от друг източник.

kolev_k написа:Преди години си бях инсталирал на работа едно авторадио + еквалайзер-усилвател с 3-лентови колонки.Захранвах ги и двете устройства с РС захранващ блок на който бях премахнал токовата защита,че сработваше при включване Идеално е слабо казано,свиреше перфектно.Колегите зяпваха като им пусна Жан Мишел Жар от мр3-ка.Никакви смущения нито от радиото,нито от друг източник.Късмет се нарича това

Касетофона си го купих от България далечната 2000г.ако не се лъжа струваше 189лв. или нещо от сорта.Ползван е много малко и преди години като си ходих отпуска го мярнах и го донесох(носталгия кво да правиш),и сега ми влезе тази муха да го направя работническо радио
 Касетофона си го купих от България далечната 2000г.ако не се лъжа струваше 189лв. или нещо от сорта.Ползван е много малко и преди години като си ходих отпуска го мярнах и го донесох(носталгия кво да правиш),и сега ми влезе тази муха да го направя работническо радио