Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Ееееее бахти наглеца! 100 лева за същата оберфреза!

http://olx.bg/oberfreza-parkside-1200-w-nova-i67890332
И аз купих фрезата днес. В 7.00 отвори магазина, в 7.05 бяхме 5 човека на касата с фрези. Нищо чудно че до обед не е имало никъде останали. Иначе проблема който споменават колеги за развъртането на първа и втора скорост го има и при мен. Само вибрации и нищо повече. EDI спомена по-горе за две причини, едната от които не добре сметната електроника. Според мен е това. Решението което намерих е да я стартирам на по-висока скорост и вече стартирана да я намаля до втора или първа степен. Малко е досадно, но както много казаха по-напред в темата: " за тези пари - толкова". Лично аз съм доволен от придобивката.
big_death - специалист
Не е прост тоя дето яде баницата - а тоя дето му я дава !
silent - майстор
Моята тръгва добре от първа скорост..стабилно без притрисане но някак си двустепенно като че ли първо на по-ниски обороти и след секунда две дига до номиналните за първа степен....инак както писах в София в 12 часа в два Лидъла имаше по 5-6 бройки... докладвах единия в ОЛХ че е черноборсаджия ма едва ли някой ще се трогне....поне да бяха изчакали няколко дни..
profesionalist_wood написа:
Ееееее бахти наглеца! 100 лева за същата оберфреза!

http://olx.bg/oberfreza-parkside-1200-w-nova-i67890332
Жалка работа. Утре ще му се обадя да го питам защо струва 100 лева, когато в магазина е струвала 79 лева. Препоръчвам и други да го направят. Мисля даже да си направя регистрация в продавалника и да го "храня". Ясно ми е че сме "свободен пазар" и ала-бала и дъра-бъра, но това си е чиста спекула и не е правилно. "Бях поръчал да ми купят и аз си купих и станаха 2 бр.". Ами като са ти повече, продай я на себестойност, не търси двайсе' кинта печалба от днес за утре. Много мразя такива боклуци.
stanzx - напреднал
Току що нарече всеки един човек занимващ се с търговия боклук ... :lol:
prascho - майстор
Това :
"Бях поръчал да ми купят и аз си купих и станаха 2 бр."

си е долна лъжа!
stanzx написа:
Току що нарече всеки един човек занимващ се с търговия боклук ... :lol:
Не си прав според мен. Нарекох всеки спекулант - боклук, не всеки занимаващ се с търговия. Има разлика между спекула и търговия. Този е взел фрезата от ръцете на някой, който не е имал време или пари към момента за да си я купи и се опитва да я превърне в лесна печалба. Това е спекулант. Търговеца би си сметнал разходите и би сложил търговската си надценка за да спечели и да прави бизнес. Бизнесмена гради име и репутация. Спекуланта използва момента. Днес бях първи в магазина. Взех една фреза, защото имам нужда от една. Можех да взема всички. Бяха около двайсе. Защо?
KingLin - майстор
Днес и аз посетих Лидълето да си заприходя една фреза, макар че лятото си купих бошовска ама просто не издържах за тия пари :lol: Барабар с нея по един комплект от стегите и онуй за пренасяне на ъгли. После като се загледах в стегите и се върнах и си взех още един комплект от големите. Нямат конкуренция никаква на тази цена. Още не съм си пробвал фрезата ама като изчетох коментарите до тук взех да се стряскам. Утре ако остане време ще трябва да я разцъкам.

Абе Стан кой колега беше другия съфорумец? :)
juvesan - специалист
Консумацията, беше 2,1 - 2,3 Ампера, което никак не ми вързва да е 1200 вата.
На мен ми стана много интересно как точно се определя тока на една фреза. Защото то натоварването може да бъде много относително - може да сложиш някакъв смешен фрезер, може и да е смешен но да го натиснеш зверски и въобще диапазон широк... а иначе не знам - ако трябва да е тока на празен ход - 5 ампера... вижда ми се ламя седмоглава, то тогава харчи ток като малък климатик докато се напъва и всичката тази енергия за да върти една смешна ос с 0.0 съпротивление... :snakeman:
п.с И аз врътнах моята- на 1 ва степен си тръгва без замисляне....другото е като при другите... :rock:
Последна промяна от juvesan на чет яну 22, 2015 9:37 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: