Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
agj - майстор
Може би от около година го имам тоя проблем.Опитвах доколкото ми е възможно до го реша но така и не успях и сега търся помощ тук.
Проблема е че Skype 7.0 изобщо не иска да зареди,и се появява съобщението на картинката от прекачения файл.
Деинсталирах после пак,инсталирах версия 7.0 ,НО няма промяна!
После реших да пробвам с по стари версии на Skype 2,5; 5,5 и 6 - инсталирах ,надграждах но и това не помогна.Всички тези стари версии се инсталират и зареждат програмата но при и опит да вляза в акаунта си ,ми изписва че: "Skype не е в състояние да се свърже"
Проблема не е и в забравена парола-от мобилни устройства като телефон и таблет си влизам в акаунта без проблем.

Прикачен файл

Skype Fat ER 3JPG.JPG
Skype Fat ER 3JPG.JPG (17.44 KиБ) Видяна 3130 пъти
thinkpad - майстор
Трябва да имаш ServicePack3 на WindowsXP. Има модифицирана версия на Skype 3.8, която тръгва и се свързва. Немодифицираните от сървърите на Skype ги проверяват по версия и ако е по-стара от последните няколко, просто не я пускат да се логне. Имаше тема за Skype-а в този подфорум.
ЦЪК - Мнението ми от темата
Johny - майстор
Възстанових си Уиндоуса от преди една година и нещастният Скайп спря да работи. Реших че нещо съм омазал паролата. Да ама гадът не иска да ми изпрати имейл за възстановяване. Два дни си играх с него /да се ебa в тъпата глава - има такава тема :-D / , докато инсталирах последна версия и всичко се оправи. Сигурно става с някои предишни версии, както казаха колегите, но не ми се занимава. И без това го ползвам заради 2-3 човека. Така, че търси подходяща версия :-D .
kuger - майстор
Преди почти година, при поредния ъп на Скайпа се получи тая греда и при мен. След серия гимнастики излезе съобщение за ъп на Уиндоса до SP3, ако искам да ползвам Скайп. Да, ама като съм с нелегален? Голямо ровене, намерих SP3 пакета, и ръчна инсталация. Сега Скайпа си бачка, прави си ъпове, нямам проблеми.
Е да де с ХР съм.
agj - майстор
Благодаря Ви колеги! В момента инсталирам SP3.Дано да стане с него !
kuger,значи няма нужда да търся стари версии, със SP3 -новата версия на Skype ще тръгне?
thinkpad - майстор
agj написа:
kuger,значи няма нужда да търся стари версии, със SP3 -новата версия на Skype ще тръгне?
Да
kuger - майстор
agj написа:
Благодаря Ви колеги! В момента инсталирам SP3.Дано да стане с него !
Да, бях побеснял.
Не, че ползвам Скайп, но на село съм като базова станция за връзка на местните с гастарбайтери в Германия, ходи обяснявай, че не ти бачка Скайпа :)
пп: Предполагам, че след някой ъп на Скайпа, пак ще спре проклетията, ама за сега бачка.
Johny - майстор
Проблема не е в SP3. Моят ХР е напълно законен и е с SP3, но гадът отказа да работи - версия 5.9. Деинсталирах всичко и започнах от версия 3.8, след това 4.2; 5.5; 5.9 и не пожела да тръгне. Чак когато инсталирах последната версия 7.0 и тръгна. При Уиндоус 7 беше същото. Tъпа програма!
thinkpad - майстор
Johny написа:
Проблема не е в SP3. Моят ХР е напълно законен и е с SP3, но гадът отказа да работи - версия 5.9. Деинсталирах всичко и започнах от версия 3.8, след това 4.2; 5.5; 5.9 и не пожела да тръгне. Чак когато инсталирах последната версия 7.0 и тръгна. При Уиндоус 7 беше същото. Tъпа програма!
Мисля, че в по-предните си мнения ясно написах защо се получава така.
От Skype, на техните сървъри са задали проверка на версията на клиента(версията на Skype). Решили са, че всички по-стари версии не трябва да се ползват и са ги блокирали. След проверка на версията, всички по-стари версии не могат да влязат. За да може да се използва услугата, трябва да се инсталира последната версия на клиента. Но последната версия на клиента изисква WindowsXP да има ServicePack3.
Аз ползвам Версия 3.8, но тази модифицирана от руснаците. Има и версия 4.2, също пипната, която върви. За момента тези версии могат да бъдат използвани, обаче 3.8 се различава по кодеците на видеото най-вероятно и не може да се провеждат видео разговори между версия 3.8 и версия 7. Няма проблеми за текстови чат и аудио разговори. Противно на съобщенията за проблем с Windows7, когато се опитваш да пуснеш Skype 3.8, той си работи стабилно. Поне що иде реч до 32битовият Windows7. На 64битовият работи по-нестабилно и е възможно да се срива.
jorkataG - специалист
Имал съм подобен проблем само че при мен изписваше нещо друго и накрая си спомням че имаше 23. Това ми го правеше на ХР със сървис пак 3. Говоря за най новите версии 6,9 - 7. Свалих от сайта на Скайп версия 6,2 и забраних да се ъпдейтва и да проверява за нови версии.
Тая магария съм я правил вече на 4 компа на приятели и работи безотказно.

Тема "Проболем със Skype" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: