А, не от двете, ще ги разминеш.Не е болка за умирачка лек наклон, като разшириш леко със свредлото, ще станат нещата, винта ще си влезе спокойно и ще хване.А за да не се пука отвън, вземаш някаква дъска и със стяги я хващаш от към лицевата страна, така няма да ти накърти челото.
А, Иван ме е изпреварил.

А, Иван ме е изпреварил.

) капнах  фланците с вертикалните опори с цо-то. Оказа се че диаметъра на шпиндела е същият като на моята бормашина. Опорите са от шина 5мм широка 20мм. Горния фланец е вътрешно фи40 външно е фи55мм. Долния е с вътрешно фи 19мм, външно е 55мм.
 ) капнах  фланците с вертикалните опори с цо-то. Оказа се че диаметъра на шпиндела е същият като на моята бормашина. Опорите са от шина 5мм широка 20мм. Горния фланец е вътрешно фи40 външно е фи55мм. Долния е с вътрешно фи 19мм, външно е 55мм.

Зорна е работата особено в ясена, но в бора се получи добре, но задължително трябва да се направи опора да задържа дървото да не се повдига. За 16 мм ще трябва да направя по дълги дръжки със сигурност.(а ми се върти идея да направя ново приспособление за голямата БГ бормашина дето взех миналата година, а това да продам, така или иначе ще работя с нея на вилата, може да мернете обява в ОЛХ
  Зорна е работата особено в ясена, но в бора се получи добре, но задължително трябва да се направи опора да задържа дървото да не се повдига. За 16 мм ще трябва да направя по дълги дръжки със сигурност.(а ми се върти идея да направя ново приспособление за голямата БГ бормашина дето взех миналата година, а това да продам, така или иначе ще работя с нея на вилата, може да мернете обява в ОЛХ  )
 )
 Мнения?
  Мнения?