Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Брей,тоя идиот е изтрил веднага обявата! :lol: :razz:
Оставил си е обявата на някаква трошка Опел :razz:
пишман_майстор - майстор
http://olx.bg/oberfreza-i67890242 коментара кърти :-D
П.п. не съм я коментирал аз де
и още една http://olx.bg/unikalna-tsena-oberfreza- ... -i67827284
profesionalist_wood - майстор
Ахахах! :lol: :-D чак и пyтки споменава... :roll:
teon - специалист
...и аз си заприходих днес фрезата...разгледах я на рахат у дома-няма никакви дири от предишни ползвания(стърготини,талаш)... регулатора на обороти при мен си работи коректно в целия диапазон... има луфт във водачите,който си е нормален за подобен клас машини...по отношение на комплекта фрезери(не съм спец)-но мисля,че са що годе добре скопосани...сега нямам възможност за тест в реални условия,но първоначалните ми впечатления са,че ще върши работа-(колкото собствената жена) :mrgreen:каквото и да значи това :? ,но тепърва ще се доказва и в работни условия...все пак като приспаднеш 15-20лв. за консумативи,мисля,че цена от 60лв. е приемлива за такава любителска машина...
...в заключение-останах малко разочарован :o ...мислех с толкоз пари да мина за притежател на такава от 600лв-ма не :razz:
radius - майстор
KingLin, аз бях.

За фрезата - и на мен ми се видя много малка като я погледнах, при все че не съм заглеждал такива машини. Като я занесох на село и о чудо - взе да работи и на първа и втора степен. Правих разни проби и 90% си работеше на 1 и 2. Явно чистия въздух си казва думата.
Предлагам да направим тема „Оберфрезинг за начинаещи”. Днес например стъргах една летва и се чудих на колко оборота.

За стегите. Най-обикновени китайски стеги... но хубави. Просто не са нещо изключително, а са добри за парите си. Днес цял ден ги ползвам. Защо пиша това - ами имам едни китайски, нонейм от Бриколажа ( не се сещам цената, мисля че беше 8лв./бр. ) . За мое малко учудване, тия лидълските изглеждат 1:1. Ама толкова 1:1, че ги разглобих да видя карантиите. И там нямаше изненади и карантиите бяха 1:1. Просто са на по-добра цена. Бих искал да имам стеги с бърз ход (като Stanley), но там говорим за други пари.
dadko - майстор
Явно всички фенове на Lidl-ските инструменти сме си взели и по една оберфреза. И аз не останах назад, даже два часа след като я взех я пробвах, като направих две детайлчета. Един колега се сърдеше, че не съм му се обадил, че съм в магазина, че да му взема и на него, но пък имаше предимството да пробва как работи моята и след обяд отиде и си купи и той. Е, обиколил е малко- в два от магазините били свършили, че чак в трети намерил.
Като минах след работа към 20:30 h да си взема и едни стеги- имаше 6 бр. оберфрези. Не вярвам до затварянето на магазина да са свършили. Ако някой още не е успял- може утре в 09:00 да се нареди-магазина е на ботевградско шосе-района на JUMBO (София)
stan73 - майстор
KingLin написа:
Днес и аз посетих Лидълето да си заприходя една фреза, макар че лятото си купих бошовска ама просто не издържах за тия пари :lol: Барабар с нея по един комплект от стегите и онуй за пренасяне на ъгли. После като се загледах в стегите и се върнах и си взех още един комплект от големите. Нямат конкуренция никаква на тази цена. Още не съм си пробвал фрезата ама като изчетох коментарите до тук взех да се стряскам. Утре ако остане време ще трябва да я разцъкам.

Абе Стан кой колега беше другия съфорумец? :)
Радиус, но той си тръгна вероятно около минута преди да дойдеш ти, защото бързал. Та с него ги избирахме малко по-рано.

П.П. Сега видях, че и той е писал...
stan73 - майстор
пишман_майстор написа:
http://olx.bg/oberfreza-i67890242 коментара кърти :-D
П.п. не съм я коментирал аз де
и още една http://olx.bg/unikalna-tsena-oberfreza- ... -i67827284
profesionalist_wood написа:
Ахахах! :lol: :-D чак и пyтки споменава... :roll:
Отварях обявите преди малко, не са изтрити, но коментари няма - вероятно са изтрили тях...
prascho - майстор
Абе вие как се разпознахте в магазина. Носите табелка на врата "Направи си сам" или ..... :-D
teon - специалист
... :? ти паролата не я ли знаеш ве?... три пъти почукване на камък и лай от куче :lol: - значи наш човек :razz: ...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: