• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Поляците рекоха, ако искаш такава горелка, купи си я от БГто, имаме си дилър, оти той да я монтира и гаранция и те така :)
Това са две Грейко бре...бахти и горелката, то верно, че БМВ си е БМВ, ама и VW ще ми свърши работа :)
Инак е 1300 евро в Kotly.com
http://kotly.com/Pellet_Burner_Pellas_X ... ,4853.html
filmatoplo - майстор
:)
Последна промяна от filmatoplo на пет яну 23, 2015 4:30 pm, променено общо 1 път.
brat4eda_81 - специалист
Може би имате в предвид горелките PellasX mini и PellasX mini 35.
Имаме 4 модела цените са следните:
PellasX mini X- Line - 5 – 26 kW 2 850 лв с ДДС
и PellasX mini X- Line 35 - 8 – 35 kW 3 200 лв с ДДС
PellasX mini Revo - 5 – 26 kW 3 480 лв с ДДС
и PellasX mini Revo 35 - 8 – 35 kW 3 960 лв с ДДС
Разликата между двата модела, е че при Revo моделите горивната камера се върти и горелката е самопочистваща.
.Горива, които могат да бъдат използвани са: Агро пелети, дървени пелети с ниско качество, костилки и овес.

В комплекта влиза:
Горелката,
Контролер за управление
и шнек за подаване на пелетите.
Към момента имаме промоция и безплатно са вклучени Ekoster - температурен датчик за контрол и управление на стайната температура както и външен температурен датчик.
Монтажа на горелката е безплатен. Гаранцията е 3 години, като всяка година се прави профилактика на горелката.
brat4eda_81 - специалист
Информацията е от дистрибутора, като монтажа бил безплатен каза! Значи на грубо излиза около 1200 лв по скъпа, таман за пелетите за сезона:)
kalin72 - майстор
Добре де, Грейко-то не яде ли същите видове гориво??
Другите полски горелки, дето съм ги показал в другата тема, излизат доста по-евтино, и са също всеядни...
brat4eda_81 - специалист
Сондираме мнения бе колега, нали това е работата на форумите споделят се мнения, проблеми и решения а накрая всеки сам избира в кой дувар да си чука главата:)
kalin72 - майстор
Tака де, аз затова и пиша, щото съм пред купуване на горелка, и мисля, гледам, чета тук и други форуми, и квото дойде :)
Засега Грейко-то печели :)
brat4eda_81 - специалист
Ми и аз съм на същата дилема,брата ме запали с тез горелки и цял месец чета по форумите,и аз съм на мнение че грейкото печели, ама до другия сезон има време!
kalin72 - майстор
Аз искам компактна, здрава горелка, която да гори повечето неща :) Не че ще я ползвам за нещо друго, освен за пелети, ама все пак, да има възможност :)))
Мисля си, че съм готов за горелка :) Имам някаква вътрешна изолации, имам добре изградена система, при липса на отопление, около нула градуса навън, вътре е 16-18 градуса след 3 дни, и така.
filmatoplo - майстор
миналата година ползвах Брезнишки пелети -бяха супер, за съжаление тази година няма такива като качество.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "горелка "PellasX"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: