Нека намерим най-тънките цени.
vsm - напреднал
Chefo77 написа:
vsm написа:
Но имам друг въпрос?
Сега при разпродажбата на budget си взех ето тези фрезери,
то цената беше като все едно една кутия боро.
Ама дали някой ги е пробвал? стават ли?
Аз ако ти кажа колко работа съм свършил с Р-а от този комплект (вторият отдясно наляво), ум ще ти зайде. Стават си отвсякъде :)
Мерси за инфото.
Точно на тоя фрезер леко лагерчето задържа/като на сухо се върти/.
А за търговците гадняри още преди две страници писах.
Като отворил едно място, да пробва обратния фрезер :-D
Лошото е че на много места няма магазини и спекулата върви.
Последна промяна от vsm на пет яну 23, 2015 11:35 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
prascho написа:
Еди, това заклеймяване за първи път го чета и е много готино:

"нищо дa не продaде и с тях дa спи в леглото" :-D
Сегa го измислих, в мигове нa вдъхновение и ярост. :-D
vasko9999 - специалист
Avas_co написа:
Аз се сдобих с прахосмукачката(нищо, че преди време взех голямата за да си чистя асансьорните шахти) и съм доволен, няма контакт но на мен май не ми е нужен.Тази ми е екстра, че е по-малка и за в къщи ще ми по-удобна, че и върху по малки кабини ще ми е по-удобно като я сложа, че 30- литровата е огромна.
По въпроса за ползването, ми инструмента ми е профи, но за прахосмукачка, която ще ползвам няколко пъти на месец...
Пък и съм ползвал нисък клас на Керхер и 30-литровата е доста по-добра, че даже и новата, по-малката май май ...
Колега би ли споделил ПРЕКИ наблюдения относно смукателната мощност на двете прахосмукачки.От това което си написъл разбирам че имаш и двата модела(1500 ватовата с 190 mbar и тази новата1400 вата с 160 mbar засмукваща мощност).Има ли осезателна разлика между двете.Аз също не се интересувам от контакта за вкючване на даден инструмент към нея- ще я ползвам за колата,гаража,работилницата и понякога за строителни отпадъци.Въпроса е да може да смуче как да кажа повече от задоволително.
Последна промяна от vasko9999 на пет яну 23, 2015 11:01 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Хората търсят да спечелят пари все пак.....алчноста е мощен фактор. Всеки се покланя до земята пред цар Долар...не случайно американците са казали така. ,,Парите управляват света,независимо как си ги изкарал,, и ,,Ако мечтите не стават с пари,стават с много много пари,,
Avas_co - майстор
vasko9999 за 1500 ватова има доста изчерпателни мнения на митко64, който я ползва по-дълго от мен.
По мое мнение е голяма фурия, но ми идва доста голяма и това ми е малко неудобно.
Малката само съм я включил колкото да я чуя, и ми се стори, че смучи и тя доста яко, но и тя си е доста шумничка, но това май е нормално.
За целите, които описваш смятам , че ще ти върши супер работа малката.
Пък и какво толкова, взимаш, пробваш и ако не те кефи я връщаш.
За 111 лева, с 3 години гаранция си е супер оферта.
П.П.
На предните промоции инструментите пак ли бяха с 3 години гаранция?
stan73 - майстор
Да, гаранционната им политика е такава (за което ги адмирирам). Освен това да се има предвид, че същите прахосмукачки (пак производство на Гризли) се продават брандирани като Метабо - малката за 300, а голямата за 400 лв. Та ако някой се чуди... ;)
silent - майстор
stan73 написа:
Парксайд инструментите са си любителски с добро за класът си качество и нямат претенции за професионална издържливост и комфорт, а цените са добри. Интересното е, че има "профита" ( кавичките са умишлени ! ), които ползват някои от тях професионално (даже с успех) - дотук примерно добре, но има и такива стигащи в наглостта си до там, че видиш ли, не всички от достъпните любителски инструменти ставали за профи употреба и почват да ги заклеймяват !?
Ако човек с това си вади хляба, а и печели доста прилично от това, е редно, нормално, надеждно, наложително даже, а донякъде и имиджово (за пред клиентите и колегите) да си вземе истински професионални инструменти, а не да се опитва да лови маймуни с трици !
Аз ги ползвам любителски и ги намирам достатъчно добри за мен, също така ми допада и гаранционната им политика.
според мен разделянето на инструментите на хоби и професионални е много условно.....всичко се опреля много индивидуално .....ако инструмента не ти е удобен или ти спъва работата търсиш такъв който те удовлетворява без значение дали е хоби или не....предпочитам да ми свърши работа човек с прогеаионални ръце и хоби инструменти пред такъв с две леви заврени в задника със скъпи маркови инатрументи....аз самият имам и профи и хоби инструменти и мога да кажа че с някои от моите хоби инструменти би се работило трудно ако се натоварят с работа, но за други не би било проблем......
chandler_vt - специалист
Avas_co написа:
vasko9999 за 1500 ватова има доста изчерпателни мнения на митко64, който я ползва по-дълго от мен.
По мое мнение е голяма фурия, но ми идва доста голяма и това ми е малко неудобно.
Малката само съм я включил колкото да я чуя, и ми се стори, че смучи и тя доста яко, но и тя си е доста шумничка, но това май е нормално.
За целите, които описваш смятам , че ще ти върши супер работа малката.
Пък и какво толкова, взимаш, пробваш и ако не те кефи я връщаш.
За 111 лева, с 3 години гаранция си е супер оферта.
П.П.
На предните промоции инструментите пак ли бяха с 3 години гаранция?
А това в комплекта хартиена торбичка ли е? Тези 23 литра боклук в нея ли се събира? И намират ли се на пазара торбички за тази прахосмукачка?
teon - специалист
...тая оберфреза не съм я пробвал още,но нещо не ми е много по кефа...двоумя се- сега пак ще я извадя от кутията да я разгледам...как стои въпроса ако реша да я върна...има ли някакъв срок за това,каква е процедурата и къде се връща(на каса или трябва да търся управител)?...правят ли въобще някакви проблеми, щото ако имам разправии- предпочитам да си я задържа?...
stan73 - майстор
Отиваш на каса, те викат управителя и така. Не би трябвало да има проблеми.
Срокът за връщане без сериозна причина им е 1 месец (горе-долу както е в белият свят, и там можеш да си върнеш нещата даже с думите - "не ме прави щастлив", а тук примерно в Кауфланд и Лидл (Шварц Груп) пишат примерно в причина за връщане: "не се хареса").
Затова ги харесвам - гаранцията е три години, не правят въртели и я уважават. А ако уредът примерно няма да може да стане - връщат парите. И така спокойно съм изхарчил доста пари при тях (може да съм върнал когато се е наложило няколко неща, но много повече са спечелили и от мен, а навярно другите доволни купувачи, както и от мнението на хората, като така се привличат и нови клиенти). Няма да е лошо другите търговци да се поучат от тях, ненапразно по белият свят големите вериги процедират така. ( а даже съм чувал за в щатите, че може в някои от веригите да си върнеш стоката без сериозна причина до 3 години от покупката, от друга страна ако това го направят и тук - вероятно ще се злоупотребява)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: