Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Аз върнах така още във същият ден- едни СДС+ свредла за бетон-6 броя с голяма дължина. Комплект. Бяха Криви, та криви. Абе арматурно желязо да го направиш на видия. И точно тоя уред за търсене на кабели и дърво също бях купил тогава- той пък както каза един колега въобще не успя да намери кабелите дори и под гипсова шпакловка в нас. Та и двете неща ги върнах моментално.

Иначе и аз имам доста неща купени от тях- битове, точилото за вериги, шестограми, зарядно за батерии, часовникарският комплект и тнт.
Но примерно -ударна машина не бих взел. Понеже знам как е сътворен механизма и. А и ударният механизъм на хваленият винтоверт на батерии предполагам че се състои от съчма подскачаща по набраздено колело. Просто Елтоса ми е с такъв механизъм- но той е от най малките и това му е просто в +. Елтоса си е Елтос.
Фалшивият Бош от Илиенци за 100 пари, пък ми показа как изглежда един такъв перфо "съединител". Та поради което там имам едно на ум.
Поялника си го взех от Електронинвест- на Маргарит Серафимов -70 пари. Ама знам защо съм ги дал. Брат ми щеше да ме бие че му бях гепил неговият такъв и ми се наложи да поръчам същият. Само с поръчка ги вземат.

Та някой работи са наистина качествени, но други са критични.

Основно се оборудвах със Спарки машини. Специално при тях нямам Дооправяне след закупуване- купувам и ползвам.
Последно взех един дремел- най малкият-комплект с всичко. Можеби той ми е по слабичък и още не мога да му измисля приложение.
Перфоратора от 450 лева ме радва и не съжалявам за него ич. Съединител, реглаж, машината-3,5 кила !

Сега и Аз обаче се огледах в тая фреза. Нямах кинти в мене в четвъртъка. Та понеже не ми е най необходимата машина, мисля като завзема тия дни пари да проверя за някоя залежала евентуално по Лидълите. На Спарки за супер, но и цените им са от 150 до към 350.

Колега какво точно не ти хареса в машината-Фрезата ??? Малка е ??? Не работи добре ??? Кажи да знаеме ???
Последна промяна от fore на съб яну 24, 2015 2:53 pm, променено общо 1 път.
teon - специалист
fore написа:
Колега какво точно не ти хареса в машината-Фрезата ??? Малка е ??? Не работи добре ??? Кажи да знаеме ???
...на стр.187 съм споделил начални впечатления от покупката...не казвам нищо лошо за машината...изключая половинминутния тест- в реални условия още не съм я ползвал, а и нямам практика с подобен тип машина за да я квалифицирам като работеща или не...но съм свикнал машината 'да ми тежи' в ръката и просто тази ми се вижда една малка,невзрачна,лека, което поражда съмненията ми за нефункционалност...пак да пиша- хаберлия съм,че няма как за 60лв да притежавам такава от 600...просто съм на кръстопът :? ...замисъла е: с нея да тунинговам САМО една врата...обаче така навремето взех един шмиргел Райдър 150вт да заточвам САМО някой малки бургийки,но на практика се оказа че се налага и за по-дебели железа-че айде един Тетевенски 500вт и се родих :) ....той и Райдъра си работеше много коректно-просто не беше предназначен за тях...
fore - майстор
Да и на мене дремелчето на Спарки ми е манечко- ама то си е за зъболекарски работи. Иначе е в красива кутия с всички приставки, цанги и гъвкава връзка.
За Райдъра- имам някой неща, но за сега спрях да вземам от тях, защото попаднах и на некачествени такива. И техните перфоратори са от "100" със "съединителят".
Бащата беше купил един винтоверт- най лекият. Батериите -боклук. Изхвърлих елементите от батерията и сложих вътре по едни гелов акумулатор за по 10 лева.
Ей тоя винтоверт взе да върти и да работи даже. Що секции сглобих с него чак не вярвам. Даже и по дебели планки взе да пробива от неръждавенка.
Та и Лидълските инструменти са от сорта- може да се наложи да се дооправи. Но точно фрезата като я хванах ми се стори че е нито малка нито голяма. Би следвало да работи. В нея няма съединители и тнт.
Само не видях има ли ограничител на дълбочината на фрезоването- копирането демек има ли фиксатор ?

За настолните шмиргели и Аз бях с един малък Ферм. Ставаше, но си е малък. Точно да си остря бургиите и други детайлчета. После си купих Спарки тройно по голям. Трудно се разнася и за това му сглобих работна маса. "Малкият" отиде на Вилата. Спаркито просто цепи........
teon - специалист
...фрезата си има всичко каквото е необходимо за една такава...
klomo - специалист
Може да я върнеш с оговорката да бъде пратена на колега от форума през магазина или по Еконт.
profesionalist_wood - майстор
EDI написа:
prascho написа:
Еди, това заклеймяване за първи път го чета и е много готино:

"нищо дa не продaде и с тях дa спи в леглото" :-D
Сегa го измислих, в мигове нa вдъхновение и ярост. :-D

Еди,тоя вече те е турил в черния списък,както и мен :lol: хахахаха
http://olx.bg/oberfreza-parkside-1200-a ... -i67979052

Дори ни нарича ,,полицаите на Лидъл,, Ахахахах :rolleyes:
ZEDYCUS - майстор
E поне чете нашия форум и вижда, че се търсят. И съответно запълва нишата за търсенето. :-D
Как ли ще реагира Еди :-D
ZEDYCUS - майстор
Най много да стигне до пето проклятие. :-D
Абе ние сме си цяла мафия :lol: и се движим с черни джипове и сме дебеловрати :-D

http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/113996 ... s_G500.jpg

Прикачен файл

mutri1.jpg
mutri1.jpg (27.08 KиБ) Видяна 1815 пъти

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: