Най - вълнуващия въпрос зимно време.
hristo_gerenski - напреднал
Здравейте,попаднах на едно котле Dedidrih 29,9kw,втора ръка и мисля да отида да го огледам.Котлето в момента не е подвързано и ме притеснява дали няма някакъв проблем.По думите на продавача котела е на три години и е ползван една година.Ако може някой да ме посъветва какво да погледна при положение ,че не е подвързано.Цената е много добра ,ако трябва ще я споделя.

Прикачен файл

70213964_9_800x600_chugunen-kotel-na-tvrdo-gorivo-de-dietrich-.jpg

Прикачен файл

70213964_7_800x600_chugunen-kotel-na-tvrdo-gorivo-de-dietrich-.jpg

Прикачен файл

70213964_5_800x600_chugunen-kotel-na-tvrdo-gorivo-de-dietrich-dobrich.jpg
kuuuuuul - майстор
Хубав котел,ако всичко му е в ред :? Чугунените трудно се повреждат и ако продавача вдъхва доверие го отнасяй бързо.Аз купих преди години един турски чугунен 24кв. на доверие за 500лв и още си работи.
vectra72 - специалист
Здравейте,извинявам се на колегата че използвам темата ама да не отварям нова интересуваме тази марка котли вършат ли работа:http://olx.bg/kotel-za-tvrdo-gorivo-sime-i65172474.Този е на много добра цена и ако като марка се представят добре да ходя на място да го огледам.Предварително благодаря!
alex_serviz - специалист
Това е Симе, от най-малките, както ми се струва. При нас масово се ползват. По-миналото лято продадох моя от сервиза пален един единствен път за проба за 800 лв. Стига да няма някакъв теч го отнасяй. Гледам, че е "гол", може би ламарините и ватата са свалени.
vectra72 - специалист
Казаха че има ламарини само kw-те не знае колко са м/у 16 и 18 ми казаха.
vectra72 - специалист
filmatoplo написа:
По добре от Виадрус.
А от Бисолит?
hristo_gerenski - напреднал
Аз De Dietrichа го отнесах вече.
alex_serviz - специалист
vectra72 написа:
Казаха че има ламарини само kw-те не знае колко са м/у 16 и 18 ми казаха.
Този с три секции е 16.3 KW, според http://www.otoplenie-ris.com/index.php?menu=9&id=5

Тема "Малко помощ за Dedidrih втора ръка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: