Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
Гледам в промоцията на Кауфланд пускат някаква прахосмукачка Ейнхел Бавария за сухо и мокро почистване 1250Вата...някой ползва ли такава да каже мнение .....доста по евтина е от Лидълската....
mitko64 - майстор
Вчера си поиграх няколко часа с фрезичката, просто така за обучение;. Досега не бях ловил таквоз в ръце, та нещата бяха малко по подразбиране. Пробвах поне половината фрезери и тези с лагерчета, и тези с паралелният водач където се водят. Еми работи си машинката, мене много ми хареса, даже накрая проработи и 1-ва степен(като я купих само пъшкаше и пулсираше). Всичките ми проби бяха на чам и 30 000 оборота.
Сега виждам излезла е още една лидълска новост-нов модел мултикътър, по- мощен, вече 310W.http://www.lidl.de/de/parkside-multifun ... ageSize=36
griffin - майстор
То въпроса е дали ще му загрява редуктора или не, моя съм го ползвал за шлайф и се напича та го оставям да се охлади. Също така плочата за шкурките е много кофти, но хубавото е че просто може да се сложи от профи машинката на бош :-D
mitko64 - майстор
То и шкуките не струват. На старият модел най не ми харесва охлаждането- засмуква от предната част. Какво стана, поогледа ли комплектите стъпаловидни свредла? Кой е вносителят?
prascho - майстор
То хубаво е излязъл нов модел мултифункционално устройство, но за мен вече е късно. Подариха ми Скил.
anabolicbeast - специалист
Малко със закъснение, но и аз да се похваля! Взех фрезата и от 2-та комплекта стяги. От стягите съм доволен доста, за парите които съм броил, а и ги чаках отдавна. Фрезата винаги съм мислил, че не ми трябва и че е малко по-профилиран инструмент, но се оказа доста добра за изрявняване на крив сряз например. Проблеми с ниските обороти и луфтове нямам, фрезерите също са на ниво според мен и са от прилична стомана, щом не успях да скапя първия, като го направих черен от зор като за сефте. :)
EDI - майстор
Ми може и да си успял, щом е станал черен. :lol:
nikolson - майстор
Тъй като пише, че е нов, поствам обявата тук, а не в ОЛХ темата.
Не знам кога са ги пускали и на каква цена, но явно човекът не е търгаш, защото цената едва ли е висока, а и няма други обяви.
http://olx.bg/rchen-tsirkulyar-i68131086
prascho - майстор
Еди,

как се работи с тези фрезери. Трябва плавно да се натиска без много напрежение или? Най-вероятно се получават големи сили на триене на границата между метал и дърво. Температурата сигурно разказва играта на острието? Колко линейни метра може да се мине с фрезера преди да му се даде почивка.

П.П. Циркулярът бива ли го?
KingLin - майстор
Бива не бива циркуляра го поръчах (мерси николсон за споделянето) За тия пари и ако още е в гаранция и този не забрави да ми прати касовата бележка както го помолих ще ми е перфектен за малкото работа която имам да върша с него.

А фрезичката и аз я тествах и нямам абсолютно никакъв проблем с нея нито с фрезерите. Даже и с този на който лагера му като го движа с пръсти сякаш стърже.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: