Нека намерим най-тънките цени.
pachosz - специалист
profesionalist_wood написа:
Само далеч от Райдер и РТР!
Имам Райдъри за домашно ползване резачка за дърва и косачка, имам и оберфреза, а перфоратор си взех един РТР. Нито едно от 4-те не е правило никакви проблеми до момента! Явно има значение как се ползва и до голяма степен късмет :supz:
А специално перфоратора съм му давал бая зор, ама и той не се предава :partyman: Е такъв е:
Изображение
mitko64 - майстор
Споделям напълно бягането далече от RTR, ама бързо бягане.
pachosz - специалист
Кое точно на РТР?
Сподели да знаем и ние да не вземаме. Кое и защо? Изгарят ли, кво? Аз щото като съм доволен от перфоратора и си помислих, че всичкото им е добре.
nikolson - майстор
pachosz написа:
Аз щото като съм доволен от перфоратора и си помислих, че всичкото им е добре.
Твоят е РТР макс, демек профи серията. Вероятно са по-грамотно направени от сините.
pachosz - специалист
То вярно че имало и макс и не макс :) Дано съм случил тогава :yawinkle:
mitko64 - майстор
Точно Мах бензинова коса- няма такъв боклук. Веднъж вече ги коментирах viewtopic.php?t=44527
Последна промяна от mitko64 на пон яну 26, 2015 8:36 pm, променено общо 2 пъти.
profesionalist_wood - майстор
едно към едно е със синия БОШ,баси
stan73 - майстор
Ротер Макс и Премиум сериите биват, а обикновените са кошмарни.
mitko64 - майстор
Ето упътването на колонната бормашина http://grizzly.biz/bda/downloads.php?vi ... 77c5c83965 Те от Гризли много сериозно са я вталили- от 27 на 14 кила. Много матриал са спестили явно. Май ще но подмине и този път, упътванията са само на езици от западна Европа.
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
Ето упътването на колонната бормашина http://grizzly.biz/bda/downloads.php?vi ... 77c5c83965 Те от Гризли много сериозно са я вталили- от 27 на 14 кила. Много матриал са спестили явно. Май ще но подмине и този път, упътванията са само на езици от западна Европа.
Ами по този повод - да им пожелаем всички да бъдат с криви шпиндели и да им се пукат пластмасите след няколкомесечна употреба и така :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: