Има единични бройки коли от всички марки деянджий, затова не трябва всичко да се слага под общ знаменател. На 415 хиляди ми е пасата, преди месец му смених гарнитура на главата, хонинга на цилиндрите още си личеше, гаранция че ще устиска милион километра, а и купето го предразполага, годините не знам дали ще ми стигнат да ги направя тия километри. Комшията има две мицубишита и един нисан, всеки месец сменяват гумички на клапани, гарнитури на глави, носачи и какво ли още не, това обаче не ми дава правото да кажа японеца не става
Chefo77 написа:Тинки, на клиенти на маг Ева да ти приличаме?Не знам за никакъв маг и никакви данъци. Очевидно обаче си нямате друга работа сега, освен да льопчите семки и да търсите измислени компропати в Гуглето.

От тая тема тема основно благодаря на Андри и KR и Монтоя. Те бяха едни от основните, които помогнаха с решаване на проблем. Ама друго си е други да се посмеят на това, че нямаш в 11 часа вечерта схема на инсталацията на автомобила, да подканят да се кара на майстор за инсталацията и да се смеят какво трябвало да се мери.
kalpev написа: gogo7777, Тинки ако си купи "Тойота" ще мирляса, защото са здрави коли.Карал съм Тойота. ;) Шумоизолация беше нещо нечувано за тая Тойота. Беше нова, с Климатик и т.н. Ама като караш със 100, имаш чувството че караш кабриолет с отворен гюрюк - същият звук.