Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ico_3 - специалист
[quote="n.ganev"]Преди[attachment=0]Ares 048.jpg[/attachment][attachment=4]Снимка0008.jpg[/attachment]
След[attachment=3]Снимка0049.jpg[/attachment][attachment=1]Снимка0053.jpg[/attachment][attachment=2]Снимка0052.jpg[/attachment]
Ха бакълъм да правиме сравнения при една и съща система.[/quote]

Как я постигаш тази висока температура на водата моята вдига максимум 62-63 дай да видим настройките :-D
n.ganev - майстор
Ще ги напиша в темата за Грейко, но имайте впредвид, че настройките са си строго индивидуални, а и днес ще сменям пелетите / за проба /. За високата температура допринася и монтираният трипътен вентил.
margarit.simow - напреднал
Привет на всички.Искам вашето мнение по един казус.Мой познат ми се обади,че смята да мине на пелети.Котела му е правена самоделка с неясна мощност,апартамент 70кв.м.До сега се е топлил на въглища.Предложи ли са му да му сложат 20кw горелка Грейко и с нея да гори слънчогледови пелети.Бихте ли ми казали поне тези които правят инсталации и са в час,какъв ще е резултата? Как ще работи системата?Това не е ли множко?На каква мощност ще работи тази горелка?Апартамента е с ПВЦ и лека изолация на първи етаж а котела е в мазата под нея.
n.ganev - майстор
Не се знае какво и колко ще усвои тази самоделка. Да не се окаже, че само ще топли гълъбите.
margarit.simow - напреднал
Сегашния котел даже завира с въглищата и на хората им е топло.Но какво ще се получи след промяната?
naskov - майстор
С 20кВт горелка няма начин да не им е топло :wink:
n.ganev - майстор
То нема начин да нема начин ама нали съм наказан .... :oops:
ediv - специалист
Щом Грейко работи с мая руски„/украински/ котел ДОН 16 би трабвало да върши работа, особено пък за 70кв, а и нали го е погледнал човек който разбира.
n.ganev - майстор
Грейко рабоди много добре и с Прити ама си има "Ама".
ediv - специалист
При мен е без "АМА", тдг 110-130*С.

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: