Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
chapara - майстор
Ето Американския тип под стълбата за мазето, като е важно да има една стена външна през която се изкарва отдушника(с клапа) на сушилнята и отделно има вентилация на същата стена(тип аспирация. Забравяш за въжета, щипки и тем подобни. М/у другото докато съм бил там няколко пъти и то в доста градове по за доста време не видях нито един чорап или кЮлоти проснати по наш народен обичай :-D :lol:

Изображение

Като си обособи човек едно нормално помещение за случая всичко перилно+легени седи там. Пак там ако има място и за гладачно. На етажа само един кош в който се слагат мръсните дрехи и в неделя се пускат няколко перални и съответно сушилни, глади се ,сгъва се и после другата седмица :wink:
Давам такова мнение защото останах с впечатление че пусналия темата живее в къща :wink: :?:
batvenko - специалист
Като почне да цинтрофужи как ли се стресират стойките, за които е монтирана........
Преди да седна май трябва да слагам каска, ако няма и цинковата кофа ще свърши работа, че като ставам да не я издъня тая пералня....А като пикая - ЧУПКА в кръста... :-D :-D :-D
chapara - майстор
За по остроумните има и такива перални :razz: :lol: :-D :-D

Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ееееее, Chapara, това много лукс бе!
chapara - майстор
:-D :-D :-D :-D :-D Аз съм за в мазето заради възможността за сушилня, но............ :wink:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение :roll: :wink:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Andri01 - майстор
Снимката на ъгловата вана / с пяната вътре/ и със зеления под-най подходяща за разполагане на пералнята! :)
chapara - майстор
Andri01 написа:
Снимката на ъгловата вана / с пяната вътре/ и със зеления под-най подходяща за разполагане на пералнята! :)
Знаех си аз че гледате м/у снимките, за това пуснах тази снимка, нали някой трябва да зарежда пералнята, а и отзад на снимката има усмиФки :wink: :roll:
film - специалист
Ами тогава остава кухнята. Ще се опитам да измисля нещо и пак ще се допитам до вас.

Тема "Малко помощ за монтаж на пералня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: