Нека намерим най-тънките цени.
iivanov - майстор
Те , перфораторите , се скапват при чистото къртене , не при въртене. С тая хала трябва да стоиш широко разкрачен , че при тиа 30 санта , дето ги върти, ако заклини и тебе ш'та завърти. :-D
fore - майстор
:lol: Трябват вертикални стабилизатори с плевматично анкериране.
pachosz - специалист
iivanov написа:
Те , перфораторите , се скапват при чистото къртене , не при въртене. С тая хала трябва да стоиш широко разкрачен , че при тиа 30 санта , дето ги върти, ако заклини и тебе ш'та завърти. :-D
Kак да ги върти 30 см, ставаше реч за пробиване с шило, без въртене. Демек къртене.
А фи-то трябваше да е за 110 мм, ама се наложи и от двете дупки да се вади по един голям камък през тях.
comunikator - специалист
За кой поялник говорите?
mitko64 - майстор
Този http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... ЕГУЛИРУЕМА СТАНЦИЯ ЗА ЗАПОЯВАНЕ PLS 48 B1
stan73 - майстор
Тя тая е бая дръвце, но читава може да се намери за поне 50 или най-добре до към 200 лева. (но пък и естествено на много хора няма да им трябва чак такава запойваща станция...)
sstefanov - майстор
Тази станция за запояване е боклук! В Щайнбергер има за 50 лв къде по-хубави.
Там поялник с параметри по-добри от въпросната станция (т.е. с истински терморегулатор) е около 12 лв и всичко е събрано в дръжката.
mitko64 - майстор
E сега 200лв.,не ме стряскай :) Нема професионално да запоявам. Сега като се наложи веднъж на половин година, вадя 100ватовия руски боздуган. Ама го чакам поне 5 мин. да загрее. Но явно няма да се купува- за втори път лоши отзиви.
stan73 - майстор
Нали това имах предвид...
П.П. И малко да се отклоня: Тук Конрад всъщност не е точно истински Конрад, а фирмата е Щайнбергер. Пак има готини неща, но асортиментът е свит като видове, а някои неща изобщо ги няма. Преди доста години имах удоволствието да посетя истинки магазин Конрад в Мюнхен. Е направо за мен там беше рай, приятелите трябваше да ме вадят от там ритници, защото групата щеше да закъснее заради мен (имахме ограничено време за съжаление)... :supz:
sstefanov - майстор
Подобен на този ползвам няколко години без никакъв проблем:
http://www.stbbg.com/?page_id=21&record_id=7300

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: