Нека намерим най-тънките цени.
fionna - напреднал
Да споделя - около празниците взехме от Лидл лазерна рулетка.
Ами не си заслужава. Измерва от 0.6 м., което е малко непрактично. Отделно квадратурата не я изчислява правилно.
Но ние сме си виновни, че не четохме повече за продукта.

Все си мисля, че лазерното няма да замени механичното :?
griffin - майстор
Аз имам ултразвукова пак от там и трябва да кажа че мери страшно точно стига да се съобразяваш да няма препятствия пред нея, иначе по спомен от 30-на см. мереше мързи ме да слизам долу да тествам но долната и граница беше малка, покрай ремонта бих казал че си е заслужавала покупката вместо да тегля като гламав рулетките. Иначе изчисляването не съм го ползвал карал съм на ръка.
Chefo77 - майстор
fionna написа:
Да споделя - около празниците взехме от Лидл лазерна рулетка.
Ами не си заслужава. Измерва от 0.6 м., което е малко непрактично. Отделно квадратурата не я изчислява правилно.
Но ние сме си виновни, че не четохме повече за продукта.

Все си мисля, че лазерното няма да замени механичното :?
Вие не сте взели лазерна рулетка. Вие сте взели имитация на лазерна рулетка за жълти стотинки. Всъщност нискокачествена ултразвукова шитня. Разбира се, че не смята правилно - тя и не мери правилно. 2 или дори 1 % грешка са недопустими в измерването в който и да е уред :)
Какво очаквате за тези пари? Я сравнете механиката с нещо 50 метрово на Хилти и да видим на коя страна ще сте. :wink:
mitko64 - майстор
Tе предлагат и лазерна, но е доста пари. http://www.lidl.de/de/parkside-laser-en ... ageSize=36
Излезе брошурата, тези пак се ебават с нас- само стълба, битове и гаечн. ключове. Всички благинки, дето ме интересуваха са пуснати днес в гръцко.
Много ще съм благодарен за мнение относно стълбата, която пускат другата седмица.Отдавна се точа за такава, компактна , мулти функционална.Само тая ширина 30см малко ме притеснява, малко тясна ми се вижда...Цената и тук ще е сравнително по-ефтина,от колкото беше в немско и тази седмица в румънско...Дължа да отбележа ,че нямам друга стълба.Ще се носи в кола напред назад...
Благодаря за инфото;)
mitko64 - майстор
Ето тука доста коментари преди година http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... start=2420
Само не разбрах от тях, дали някой я е купил. Ползвал съм такава от Алди, едно към едно, много е практична за мазане и слагане на плочки.
xway - напреднал
Подобна, ако и не същата стълба, редовно я има на промоция в Метро за 100-110 лв. Струва си най-малко да се погледне там за сравнение.
mitko64 - майстор
Откривам и на Бриколаж в намаленията за 110лв., но нещо премълчават материала. Явно цената на Лидл не е нещо изключително.
Само да вмъкна за оберфрезата! Падна ми се къс кабел, не е 4 метра, а 3,10 метра! И 3 метра ме устройват ама, защо да е така...
fore - майстор
Нали казах че това са ел инструменти които искат дооправяне.

Явно когато са правили твоята бройка им е свършвал захранващият кабел и понеже не е бил 1 метър а цели 3, та явно са били в стандарта за това качество.

Ти поне имаш машината, а Аз не можах да се доредя до 5-те кутии в нашият Лидъл. Тази сутрин жената ме накара да и купя едни шарени листа и една гилотина за листа дето я продават щото е човек на изкуството и ми направи впечатление че пак се бяха появили от някъде 5-6 флекса, един телфер и тнт. Или са върнати от клиенти и пак ги продават или са залежали.

Та и аз мисля по на там да взема един циркулярен трион за Вилата и някоя дрелка ако ми хване окото- нещо като малкият Елтос. Без съединители и тнт. Понеже и да се разнасят постоянно големите маркови машини си е мъка.
Последна промяна от fore на чет яну 29, 2015 11:55 am, променено общо 2 пъти.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: