Нека намерим най-тънките цени.
atanasov2004 - специалист
Изтеглил си късата клечка :-D В последно време нещо нещата в Лидъл спряха да ми харесват нещо...Стават, не че не стават, ама що да се налага тунинг по български. То и парите им толкоз....но нещо не си отговарят на написаното, например силно взе да ме съмнява изписаната мощност на машинките в Лидъл. Понеже съм свикнал с инструменти от "стария матрял", нещо взеха да поспестяват или скрито или откровено не пишат истината.....Започнах да оглеждам по внимателно всеки един предлаган инструмент и съответно да правя сравнение. Писах тука за това че не случих на пистолет за горещ въздух и върнах и зегето....уж не знам колко си вата, пък като го сравнявах със един Скил дето го дебна за промоция има разлика дори в килограмите :-D при обявена в повече мощност от страна на Лидъла... е и парите двойни :-D Поздрави!
fore - майстор
Интересното ми е за диодните ламби

- значи 11 вата струва 6 лева, а 13 вата е 15 лева. Само 2 вата разлика а пък цената отива много на горе ???

- Защо 13 вата се димира, а 11 да не може ???? Диодните ламби би следвало да могат да се регулират по принцип.

- с какъв цвят светят, жълта ли им е светлината, щото тия 2700 Келвина ги праскат и на сините и на жълтите ???

================

Я всички дето са си купили Фрезата да си премерят кабелите, да не се окаже че ................ :mrgreen:
mitko64 - майстор
Teзи 4м. на кутията ли ги пише, че другаде не откривам такава характеристика? Не ми е под ръка да огледам кашона. Трябва да замеря и на моята. Ама няма да я връщам, ако не отговаря :-D
А, да, открих ги в брошурата от 19. Явно има някъде проблем.
mitko64 написа:
Teзи 4м. на кутията ли ги пише, че другаде не откривам такава характеристика? Не ми е под ръка да огледам кашона. Трябва да замеря и на моята. Ама няма да я връщам, ако не отговаря :-D
А, да, открих ги в брошурата от 19. Явно има някъде проблем.
Да на кутията и къде ли не, но това е положението. Няма да връщам, за да не попадна на нещо по-стряскащо. Първа фреза ми е и ще се свиква и обучавам на нея. За каквато искам по-нататък, след 3 години примерно. Може би Еинхела от Практикер беше по удачен вариант, но да е жива и здрава тази...
mitko64 - майстор
Mинали са само 10 дни от покупката. Връщай я и се меткай на Ейнхеля(вчера оглеждах един червен в Баухаус).
silent - майстор
В момента за тази цена няма по-добра оберфреза на пазара от лидълската...или поне аз не знам..ако някой знае марка и модел нека каже...Райдъра за 80лв е без консумативи и много по-зле изглежда ......отделно е хептен детска играчка спрямо лидълската...така че стига сте намирали кусури....с този скъп долар няма да стават по евтини нито по-качествени машините...всичко идва от Китай а там долара властва....
mitko64 - майстор
Аз лично притеснения нямам, минала е там ТЮФ,МЮФ, но определено имат спад в изработката, погледни само стария модел POF1300.
menka - напреднал
fore, а гилотино-тримера имахте ли шанс да го пробвате, право ли реже?
fore - майстор
Менка, в момента съм на работа, а тая гилотина е в багажника на колата. Та тунайт ще се види как реже и реже ли като я тестваме с жената.
Тя има и някакъв ролков резак + гилотината 2в1 била. Някаде мернах подобна на 60 кинта мисля. Та може и да е ок, утре ще ти дам акъл дали става колега хартиореза :lol:

===================

Е сега посетих по обед другия Лидъл дето ми е до работата, та видях защо 11 ватовата е по евтина от 13 ватовата ламба.

Щото тая 13 ватовата тежи доста повече от другата, а тежи защото е диодна. Другата е на базата на амалгамата- уж е без живак, ама то пак има живак в амалгамата дето я ползвахме за пломби на зъбите. Е верно по зъбите си е кристализирана смес от живак и сребро 30/70 %. А Аз лично не знам как в твърдо състояние амалгамата ще се ползва в лампа.
Та това си е неонова крушка облечена в корпус като на диодната и за мене си има и живак и честотно трептене. А и живота и ще е по кратък.
Та от там и голямата разлика в цената при малка разлика във ватовете.

Ако бяха под 10 кинта тия 13 ватовите диоди щях да взема 2 за хола, ама за сега ще ги зачакам да паднат цените им още.

А, сега си отговорих защо 11 ватовата не се димира- Щото е неонова естествено !!!!

Скъпи са им крушките на тия за сравнение. Ще избиват от нас явно.

=======
Абе тоя Лидъл няма ли да го затворят завинаги ! :mrgreen: Само си пръскам парите в него !
Някой гении на логистиката и продажбите се е сетил как да кара потребителите да пазаруват постоянно и даже и тема има тук във форума за тоя магазин !
gogyto - специалист
aiako написа:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=18224

Чудя се дали да си взема такива за хола 6 бр, дали имат гаранция ?
Аз лично ,от този тип енергоспестяващи вече не бих купил никога, ако ще и марсианска марка да е с доживотна гаранция, само ЛЕД според мен!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: