Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
Chefo77 написа:
fionna написа:
Да споделя - около празниците взехме от Лидл лазерна рулетка.
Ами не си заслужава. Измерва от 0.6 м., което е малко непрактично. Отделно квадратурата не я изчислява правилно.
Но ние сме си виновни, че не четохме повече за продукта.

Все си мисля, че лазерното няма да замени механичното :?
Вие не сте взели лазерна рулетка. Вие сте взели имитация на лазерна рулетка за жълти стотинки. Всъщност нискокачествена ултразвукова шитня. Разбира се, че не смята правилно - тя и не мери правилно. 2 или дори 1 % грешка са недопустими в измерването в който и да е уред :)
Какво очаквате за тези пари? Я сравнете механиката с нещо 50 метрово на Хилти и да видим на коя страна ще сте. :wink:

Точно така, но и с трува 1000 лева :lol:

Има и за 400 онази малката

Страхотни инструменти и двата !!! Заслужават си всяка стотинка ако си професионалист
kr1100 - майстор
gogyto написа:
http://www.chipdip.ru/product/ct-95a/
Благодаря.Замислям се ,че Велера 24В ме изостава вече.Отдавна е навършил пълнолетие, а е над 1/4 век.Имам проблеми с комутационната системка - пъпките..Имам още 2-3 нови човки. ама ..старост
kr1100 - майстор
офф В Метро има ЛЕД 11 Вт 30ООК 11 лв, 4вт -към 6 лв .Пише 5г гаранция . Производител Edi Light.Уж Австрия-ама намирасва на дръпната. Имам ги от 3-4 месеца. 4Вт са на лампиона със сензори от Баумакс запо 14 лв /сега са 27/28/ и чатъркат през 3-4 мин / в коридор са и се шари назад напред.
Преди около 5-6м от Метробях купил на промоция ЛЕД Осрам 10 Вт 2700К за почти 10 лв - и тя си работи
Valkooooo - специалист
пишман_майстор написа:
Valkooooo написа:
Има една LED крушка 13 W, подходяща за димиране. Та се чудя да я взема ли :?
Кажи после как е, не бях чувал за такива .
Като за 13W свети перфектно. Побвах я в коридора ,където смених една 7W LED . Разликата е очевадна , с много хубава и приятна светлина. Сутринта колегата си взе чак 3бр. ( аз му дадох чак пари). На кутията пише че харчи 13 кв/ч за 1000 ч работа годишно. Тествах я с Ватметъра - 13Вт консумирана мощност. Регулира се перферктно!
MIRO_073 - майстор
kr1100 написа:
офф В Метро има ЛЕД 11 Вт 30ООК 11 лв, 4вт -към 6 лв .Пише 5г гаранция . Производител Edi Light.Уж Австрия-ама намирасва на дръпната. Имам ги от 3-4 месеца. 4Вт са на лампиона със сензори от Баумакс запо 14 лв /сега са 27/28/ и чатъркат през 3-4 мин / в коридор са и се шари назад напред.
Преди около 5-6м от Метробях купил на промоция ЛЕД Осрам 10 Вт 2700К за почти 10 лв - и тя си работи
http://www.cablecommerce.bg/shop/bg/pro ... /41c8acf/1
kr1100 - майстор
MIRO_073
Хубаво, но неизвестен производител. Гаранция хич. Ако е въпрос има и по-евтини китайци.
пишман_майстор - майстор
Valkooooo написа:
пишман_майстор написа:
Valkooooo написа:
Има една LED крушка 13 W, подходяща за димиране. Та се чудя да я взема ли :?
Кажи после как е, не бях чувал за такива .
Като за 13W свети перфектно. Побвах я в коридора ,където смених една 7W LED . Разликата е очевадна , с много хубава и приятна светлина. Сутринта колегата си взе чак 3бр. ( аз му дадох чак пари). На кутията пише че харчи 13 кв/ч за 1000 ч работа годишно. Тествах я с Ватметъра - 13Вт консумирана мощност. Регулира се перферктно!
Благодарско колега :prayer: утре ще ходя да видя и аз. Ще си купя двечки , ако има останали бройки .
xway написа:
Подобна, ако и не същата стълба, редовно я има на промоция в Метро за 100-110 лв. Струва си най-малко да се погледне там за сравнение.
Ако визираш тази,която е в новата брошура на Метро,тя е 109лв без ДДС.На размери е същата,но няма пласкостите(т.н. работни платформи),които се слагат при положение "скеле"(поне не са опоменати).Магазин на Метро има на 50км от мене.Та цената в моя случай е приемлива,а и факта че точно в четвъртък имам рожден ден,съвсем накланя везните :rock:
fore - майстор
gogyto, колега нещо майче не си разбрал. Тези от 13 вата са свтодиодни, а другите от 11 са неонови. Аз ги коментирах в предният си пост.
В момента я тествам в офиса- свети добре, загрява доста отзад. От топлините загуби няма спасение. Незнам с резистори ли се намаля напрежението или с импулсно трафче ?
В магазина до мене има Витек на цени като за мене- 10 вата - 10 лева, 12 вата- 11,6 и 15 вата- 13,60 лева. Последната отговаряла на 100 вата !!!???
Но вече взех тия и не ми се връщат за да взема от Витековите. Лошото е че тия имат 1 месец гаранция, понеже на опаковката нищо не пише за това, а Витека е с 2 години !

Само едно не съм сигурен - дали тия 2 х 13 вата ще заменят 2 х 60 ватва матови крушки в хола по същият начин ?! Двете стърчат от полилей в центъра на хола ориентирани изток/запад, а север/юга е запазен за две цветни от старата школа :mrgreen: Довечера ще разбера !

========

Сега за Менката - Гилотината реже супер- с лостовият нож - може да се режат дебели картони и листа.
С ролковият резак може ако се реже в права линия също картони, фолиа, ламинирани хартии и тнт.
Ако се превключи на вълнообразно рязане тогава може да се реже само тънка хартия и фолио.
Ако се превключи на пунктирно рязане пак може само за тънки материали. Това пунктирното рязане всъщност е -подготовка на листа за скъсване в последствие. Само го точковаш и после се къса перфекто по линията.
Еми става резака. Има и оразмерителни линии и мерки за формати- снимки, листа-,А4, А3 и тнт. Сгъваем е и става по компактен когато не се ползва.

============

Да питам тази стълба, ако правилно съм разбрал става на скеле - П образно, Л-образна също или обикновена права ? Тоест 3 в 1 ??? От алуминии е и е около 3 метра висока в право състояние ?
Последна промяна от fore на пет яну 30, 2015 1:29 pm, променено общо 4 пъти.
gogyto - специалист
fore написа:
gogyto, колега нещо майче не си разбрал....
Колега fore по-горе съм отговарял на колегата aiako на комуто линка сочеше точно към тези неоновите енергоспестяващи по 5,49лв. Та за това така...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: