Пелов, няма инструмент, от който всички са доволни и да дават само добри отзиви.Винаги нещо на някого не му харесва, та отзивите по сайтовете за мен не са 100% критерий, дават насоки.То има такава марка де, ама вече не се произвеждат от доста години, намират се само стари, уникално точно изработени преди 30-40 години машини. 

, но при тая цена и опцията да доработваш мисля че ти е добра алтернатива
, но при тая цена и опцията да доработваш мисля че ти е добра алтернатива 
 Преки впечатления от ДЖЕТ-ките нямам, но руснаците масово ги използват и за профи употреба.Може да поразгледаш този сайт -
 Преки впечатления от ДЖЕТ-ките нямам, но руснаците масово ги използват и за профи употреба.Може да поразгледаш този сайт -  , дори си поръчах едно-две рендета), но предпочетох да си взема метабо нс260. Същото е с циркуляра - мислех си за цитирания аксминстър или пък за чарнуд от ибей, но ми е важно и да мога да го прибирам, за да не го свие някой от вилата, та затова се заглеждам в споменатите Бош и Метабо. Иначе спор няма - най-добрто е стационарна машина с 250мм циркуляр, с чугунен плот и асинхронен двигател. Дано не съм отегчил аудиторията, но просто необходимостите са различни.
 , дори си поръчах едно-две рендета), но предпочетох да си взема метабо нс260. Същото е с циркуляра - мислех си за цитирания аксминстър или пък за чарнуд от ибей, но ми е важно и да мога да го прибирам, за да не го свие някой от вилата, та затова се заглеждам в споменатите Бош и Метабо. Иначе спор няма - най-добрто е стационарна машина с 250мм циркуляр, с чугунен плот и асинхронен двигател. Дано не съм отегчил аудиторията, но просто необходимостите са различни.