Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
regned - помощник
Здравейте колеги!
Тъй като имам проблем с мухъла в пространството под матрака, съм решил да направя отвори за проветрение на двете страници на основата. Тъй като аз мислех да си направя множество дупчици с дрелката от двете страни, бях анатемосан от жена ми, та сега съм решил да изрежа големи отвори и да сложа декоративни решетки. Проблема ми се изразява в това, че не мога да намеря такива решетки по големите магазини (бриколаж и практикер). Тъй като според решетките ще се режат отворите трябва да взема първо тях.
Моля да ми кажете магазин от където мога да купя такъв елемент - декоративна решетка за мебели. Моля за предожения за магазини за компоненти за собствено изграждане на мебели за дома- панти, механизми, плоскости (по възможност да предлагат изрязване по размери), както и дръжки за шкафове. Последните са ми същото много важни, защото трябва да ги сменям поради това че са с остри ръбове и опасни за щерката която тепърва прохожда.
Извинявам се ако не съм оцелил раздела.
EDI - майстор
Навсякъде трябва да има, ето един пример - http://www.rosi.bg/dekorativna-reshetka ... -2592.html .На сайта има и другите неща, които ти трябват.Пиши мебелен обков в ГУГЪЛА и ще ти излязат доста интернет магазини.
Andri01 - майстор
Взех от един магазин за железария, 50мм. пластмасови. Има бели и тъмно кафяви.
regned - помощник
Благодаря на всички за отговорите! Ще споделя развитието!

Тема "Отвори на основата на легло - декоративни решетки от къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: