Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Разбираемо е да се обърка човек, явно си чел това viewtopic.php?f=57&t=31089&p=567128&hilit=%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BB%D0%B1%D0%B0#p567128
Там става въпрос за 70лв. на разпродажба.
stan73 - майстор
fore написа:
Каква наглост бе stan73 ?????????????????????

Това ми се стори че прочетох в по предишен пост на друг колега и за това си потърсих брошурата за да видя реално каква е цената.
Коментарите бяха за Метро, за незнам кой си друг магазин с цени от 110 до.........
Та това е.

При покупко/продажбите колега няма наглост, а добър пазарлък и е въпрос на търсен и предлагане. А и също е в сила това че даден продукт струва толкова колкото купувача е готов да даде.

Те и ски багажниците бяха на 69 лева, ама сега слязаха на 55 ! Пък материала им все още си е алумин !

Та Аз просто питам, ама ти нещо много нервно ........................да не си от търговският отдел на Лидъл или от завода на Парксайд -отдел вишки и стълби ? :-D

prascho знам ли къде попадам и Аз ?!

Ама има попадения. Общо взето като искаш нещо да разбереш е най добре сам да го откриеш ! Или поговорката за Вълка и неговият врат е много вярна.
Щеше да е хубаво, а и фирмата ме кефи като цяло (аз затова ги и хваля, когато заслужават), но не.
П.П. Няма как една такава истинска и нормално направена стълба да е по 70 лева, освен ако не е на разпродажба. Аз ти казвам даже, че и по на 300 кинта бройката съм купувал 2 броя такива или подобни и за още 400 една от 3 части, дето всяка една част е по 3 метра, но тогава ми трябваха, а алтернативите ми бяха или скеле под наем или да си купя скеле за поне 2600 до 4600 или да си направя скеле от тези няколко стълби, които купих (също и няколко винкела за укрепването им и така си направих доста прилично скеле, а след разглобяването пак си имам няколко стълби, които така или иначе се налага да ползвам от време на време). Аз съм компютърен инженер и педагог, но работата не ме плаши, та за известно време бях мазач на къщата си... Така ми излезе и по евтино, а и стана много по качествено (защото се старах), отколкото някой гъзорък майстор да ми претупа мазилката с единствената цел не да свърши работа, а да вземе пари (за съжаление досега съм попадал почти само на такива).
Фитилчо - майстор
Откога ще е налична стълбата ...
Май другата марковата на Еди е по убава :?

Това не е ли добра оферта?

http://www.lidl.de/de/scheppach-special ... -426064849

Стан, и аз съм точно с твоята професия и аз си правя всичко сам именно по тази причина....
Явно сме взискателни компютърните спИциалисти :lol:
prascho - майстор
Да ви помоля за съдействие. Виждам, че се компетентни с новите ЛЕД лампи и осветителни тела. Днес имах възможност и минах през "комо". Гледах мебели, но се натъкнах на тази серия осветителни тела:

http://www.como.bg/lampi/led/led-tavann ... -tela.html

В хола, ми трябват една четворка и две единични за стената. Видях, че са с ЛЕД лампички. Покрай промоцията в Лидл на лампите се загледах по този тип осветителни тела.

4xGU10x4Wx400Lm 3000K - това би трябвало да е 4 крушки по 4Вата с яркост 400Lm и цокъл GU10. Лампата е доста специфична, като ще стават само крушки с цокъл GU10. В къщи ползваме енергоспестяващи, но неонови. С ЛЕД осветление нямам опит.

Питането ми е дали си заслужава човек да се хвърли на ЛЕД осветление? Крушки с този корпус GU10 много ли са скъпи. Разглеждайки промоцията в лидл видях, че има ЛЕД лампи с цокъл Е14, Е27......Ако е ЛЕД осветление, към кой цокъл е най-добре да се ориентира човек?

Тези 400Lm много ли са, малко ли са? Имам дървена ламперия на тавана.
stan73 - майстор
Ами нормално е, аман от гъзоръки некадърници ! Явно има и свестни, но за съжаление познавам само няколко...

П.П. А относно якия циркуляр Шерпах, който си постнал по-нагоре - кефи, но подозирам, че няма да стигне до тук.
mitko64 - майстор
Фитилчо написа:
Откога ще е налична стълбата ...
Май другата марковата на Еди е по убава :?

Това не е ли добра оферта?

http://www.lidl.de/de/scheppach-special ... -426064849

Стан, и аз съм точно с твоята професия и аз си правя всичко сам именно по тази причина....
Явно сме взискателни компютърните спИциалисти :lol:
Аналога на Парксайд, който също е на Шерпах е 65евро по- евтин, две кила по- тежък и мотора не му е под ъгъл. Ама да се изкажат разбиращите, аз само правя общо сравнение. 50-60 лв. отгоре и си с аналогичен на Метабо.
Последна промяна от mitko64 на пет яну 30, 2015 5:05 pm, променено общо 2 пъти.
stan73 - майстор
prascho написа:
Да ви помоля за съдействие. Виждам, че се компетентни с новите ЛЕД лампи и осветителни тела. Днес имах възможност и минах през "комо". Гледах мебели, но се натъкнах на тази серия осветителни тела:

http://www.como.bg/lampi/led/led-tavann ... -tela.html

В хола, ми трябват една четворка и две единични за стената. Видях, че са с ЛЕД лампички. Покрай промоцията в Лидл на лампите се загледах по този тип осветителни тела.

4xGU10x4Wx400Lm 3000K - това би трябвало да е 4 крушки по 4Вата с яркост 400Lm и цокъл GU10. Лампата е доста специфична, като ще стават само крушки с цокъл GU10. В къщи ползваме енергоспестяващи, но неонови. С ЛЕД осветление нямам опит.

Питането ми е дали си заслужава човек да се хвърли на ЛЕД осветление? Крушки с този корпус GU10 много ли са скъпи. Разглеждайки промоцията в лидл видях, че има ЛЕД лампи с цокъл Е14, Е27......Ако е ЛЕД осветление, към кой цокъл е най-добре да се ориентира човек?

Тези 400Lm много ли са, малко ли са? Имам дървена ламперия на тавана.
400 лумена са много голямо КПД, измъкнати от 4 вата само (ако е реално). Аз имам доста бройки 3 вата Осрам и са по 200 лумена и си светят супер (естествено са и малко по-скъпи де...).
Вече има наличие от лампи с различни цокли почти навсякъде, така, че ДжиЮ10 да не те притеснява. Помня преди доста време бях купил едни, които се водеха премиум кюалити с много високо капеде - 3 вата, 240 лумена (тогава другите достигаха само до 180 макс), съответно бяха и относително скъпи, та от тези бях купил 2 броя, и на едната и се повреди кондензатора (наду се) след само около месец работа и започна да мига. Само че ги бях купил през мрежата и не ми се занимаваше с гаранции и т.н. Подмених го със скъп Ничикон. И досега си работи идеално. А пък другата и досега не е мръднала...
емо ем - специалист
Еди, препоръчвам ти KRAUSE-то, имам от най-малките техни стълби и мога да кажа, че има перфектен дизайн и много добра изработка, ползва се вече две години, стои на открито, а изглежда, като че сега излиза от магазина. По спомен беше произведена в Полша и наистина няма нищо общо с другите турско-китайски варианти по хипермаркетите.
Да не помислиш, че слагам пръст в раната :yawinkle: ама от време на време стълби KRAUSE пускат в Бриколаж на промоция на много прилични цени. Ама като ти е далече поръчвай от Goodprice, няма да съжаляваш. Ако не ти е спешно може да ги следиш, дали няма да предложат по-добра цена.
MIRO_073 - майстор
kr1100 написа:
MIRO_073
Хубаво, но неизвестен производител. Гаранция хич. Ако е въпрос има и по-евтини китайци.
Разбира се, че е китаец ама от марковите китайци, а не от китайския Филипс или Осрам.
Крушката е много добра и е с 2 год гаранция. Изпращат всичко-касов бон, фактура квото ти трябва. Решението всеки си го взима сам. Успех.
пишман_майстор - майстор
Да си довърша приказката :-D екстра са крушките . Купих две от по 15 лв ( 13в) и две с насочена светлина , пак светодиодни , от по-слабомощните . Доволен съм , светят много добре ! Особено тези 13 ватовите , с наслада подмених част от тези с нажежаемата жичка в къщата си . За другите - по-нататък и където има смисъл разбира се . Дано станат по-евтенки !

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: