• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
markov_75 написа:
Купен е от магазин,не обвързан с никой оператор.Просто не иска карти на м-тел.А тия от м-тел вместо да ми кажат тоя пин код за сим мрежа,ме карат направи това,направи онова,на файда никаква.
Няма как мтел да ти предоставят код, като телефона не е от тях.Ако телефона беше мтелски, щеше да си работи само с мтел карти.Не ги тормози повече, няма как да ти помогнат.Провери моля те , работи ли телефона с виваком или теленор в сим 1 слот.
inspo - майстор
markov_75 написа:
...Там първо една девойка ме посъветва когато апарата е без карта отново да го върна в заводски настройки...
Четох, че номера става когато апарата е без картИ. Изключваш, махаш сим картите, включваш и връщаш заводските настройки. Така ли го направи или извади само едната сим?
markov_75 - специалист
randy написа:
markov_75 написа:
Купен е от магазин,не обвързан с никой оператор.Просто не иска карти на м-тел.А тия от м-тел вместо да ми кажат тоя пин код за сим мрежа,ме карат направи това,направи онова,на файда никаква.
Няма как мтел да ти предоставят код, като телефона не е от тях.Ако телефона беше мтелски, щеше да си работи само с мтел карти.Не ги тормози повече, няма как да ти помогнат.Провери моля те , работи ли телефона с виваком или теленор в сим 1 слот.
Работи си с другите оператори,само с м-тел не.
markov_75 - специалист
inspo написа:
markov_75 написа:
...Там първо една девойка ме посъветва когато апарата е без карта отново да го върна в заводски настройки...
Четох, че номера става когато апарата е без картИ. Изключваш, махаш сим картите, включваш и връщаш заводските настройки. Така ли го направи или извади само едната сим?
Точно така го направих,без карта,върнах заводските настройки и нищо.
markov_75 написа:
randy написа:
markov_75 написа:
Работи си с другите оператори,само с м-тел не.
Хм,странно!Тогава за последно пробвай хард ресет през рекавъри менюто.За да влезеш в рекавъри, трябва от изключен тел,да натиснеш и държиш едновременно : бутон меню, бутон за усилване(а не за наналяне както по рано беше писал) и бутон за включване.Задържаш ги и трите,докато се появи логото, тогава пускаш само бутон за включване. Държиш докато ти излезе рекавърито.Щом влезеш там,отиваш на wipe data/cache (с бутоните за усилване и намаляне движиш нагоре-надолу,с бутона за включване избираш).Ако не успееш от първият път, не се притеснявай,пробваш докато стане.В нета има много видеота и описание, тръсиш s7562 hard reset.
markov_75 - специалист
Благодаря за отзивчивостта на всички,откриха ми ключа за палатката!Телефона е купен от необвързан магазин с оператор,но магазина явно го е взимал от виваком,разкодирал го е да работи с всички оператори и го пуска за продажба.И след връщането на заводски настройки спира да приема карти на м-тел,а вивакомската си работи.И днес след като го разкодираха отново всичко си дойде на мястото.Само дето притеснявах служителите на м-тел,да ме извиняват :prayer:
  • 1
  • 2

Тема "Проблем със SAMSUNG GALAXY S Duos GT-S7562" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: