Честита Коледа на всички - при мен нещата станаха отлично. Към 200 кила винце, главно Мерло. Стана отлично, дори по-добро от миналата година. А тези дни от джибрето станаха и 55 литра ракийка, правена на колона, която в момента старее в бъчва. ;)
От към мезета, също добре се получи. Направих един опит. Направих суджук от 60% свински врат и 40% телешки сърца. Взе, че стана отлично. Сега е нещо като луканка, но по-сухо и като пастърмичка вътре. Отделно 30 кила конски суджук съхне и 12 кила филе са готови. Интересното е, че филето само с чубрица и черен пипер беше оценено като по-доброто.
От към мезета, също добре се получи. Направих един опит. Направих суджук от 60% свински врат и 40% телешки сърца. Взе, че стана отлично. Сега е нещо като луканка, но по-сухо и като пастърмичка вътре. Отделно 30 кила конски суджук съхне и 12 кила филе са готови. Интересното е, че филето само с чубрица и черен пипер беше оценено като по-доброто.