Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
росен - напреднал
Здравейте искам да попитам какъв компресор да си купя?трябва ми предимно за лакиране и боядисване
stiv1961 - майстор
росен написа:
Здравейте искам да попитам какъв компресор да си купя?трябва ми предимно за лакиране и боядисване
ГоУем :-D ,
какво ще боядисваш и лакираш, ако са автомобили ще ти трябва гоУлем дебит, ако са малки детайли- и с аерограф става :?
росен - напреднал
Ами занимавам се с дърводелство правя врати прозорци спални и т.н та досега боядисвах с една детска играчка :rolleyes: и мисля че е време за нещо по сериозно
Здрасти колега!
Мисля, че компресор с 50 литра дебит на вуздуха ще ти върши добра работа в твоя занаят, аз използвам такъв и съм боядисвал маса и работи но ще ти трябва и добър пистолет. Само да допълня,че го ползвам компресора даже и за пясъкоструйник
profesionalist_wood - майстор
Не знам лидълския компресор дали има достатъчен дебит. :? Не помня ТТ данните му ,не намирам инфо за нея в нета
maleeeestrax - специалист
И аз се занимавам с дърводелство и ползвам 200 литров и ми е точно.
росен - напреднал
Ами аз вече взех да ви се похваля компресора е 100л взехси също така и пистолет на gav с 1.5мм и 2.2мм дюзи и вече пръснах един прозорец и две врати получи се доста добре като начинаещ
maleeeestrax - специалист
Щом си успял с пистолет за 40 лева да ги изпръскаш ти си си професионалист :finga:
росен - напреднал
Ееее не е 40 a 118 въпреки че много хора ме саветваха да си взема някакъв китайски

Тема "въпрос за компресор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: