Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
timo1 - специалист
Аз есента зех тая и съм много доволен.
Изображение
:partyman:
andro440 - майстор
Andri01 написа:
Пращам малко,нарежи я ,задръж си половината и да не забравиш да ми върнеш другата половина!! Адреса ще ти пратя на лични-пращането за моя сметка и ще черпя!! :partyman:

колега ,що не ги донесе на клубната среща във Варна ...
Andri01 - майстор
Адаш, че кога беше тази среща във Варна? мамка му,изтървал съм я! А имаше ли машина за рязане на мезета там? :?
andro440 - майстор
Andri01 написа:
Адаш, че кога беше тази среща във Варна? мамка му,изтървал съм я! А имаше ли машина за рязане на мезета там? :?
на 01/02/2015-неделя
bulhomes2 - майстор
Имам няколко от тия с кръглия въртящ се нож. Имам и керамични ножове и бая остри стоманени ножове. Откак си купих електрически нож за десетина лева за сериозни мезета ползвам само него. Малко място заема в чекмеджето, лесно се вади и сглобява, лесно се ползва, лесно се мие...
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Откак си купих електрически нож за десетина лева за сериозни мезета ползвам само него. Малко място заема в чекмеджето, лесно се вади и сглобява, лесно се ползва, лесно се мие...
Я го пОкажи :)
bulhomes2 - майстор
На
Прикачен файл:
IMG_6421.JPG
Andri01 - майстор
andro440 написа:
Andri01 написа:
на 01/02/2015-неделя
Е,сигурно е било масонска сбирка-нелегална !Нищо не пишеше във форума!:(
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
На
Прикачен файл:
IMG_6421.JPG
Бах маа му, той кат саблен трион, бе :), и аз искам такъв :prayer:
bulhomes2 - майстор
Не е баш. 2 триона са прилепени един за друг и трептят в противоположни посоки. Ножове да искаш - http://olx.bg/ads/q-%D0%B5%D0%BB%D0%B5% ... e%5D=price
https://www.google.bg/search?newwindow= ... 3b64lKXdfY

Тема "машина за рязане на мезета и колбаси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: