• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
EDI - майстор
Абе, могат, но кой ще им даде :?:
Duke_BG - специалист
въпрос за фибран : коя страна се лепи кум стената ? гладката или набраздената ??
velsi - Почетен майстор
Би трябвало гладката да е към стената. Идеята на набраздената страна е да не се ползва армировъчна мрежа. Но аз не бих спестил мрежата. Също и дюбелите.
EDI - майстор
На практика намя значение, как ще го залепиш.Прав е ВЕЛСИ, дюбелите са задължителни и не трябва да се пестят.Трябва да ги има нагъсто в местата с най-големи напрежения-по ръбовете на панелите.Това най-важи за външна изолация и не дотам за вътрешна.Гледал съм трагични изпълнения - стената външна южна, майсторите спестили дюбели по ръбовете на панелите :shock: , мазилката с :shock: :shock: тъмен :shock: :shock: цвят.Следва прегряване в местата на съединяване на панелите, увеличаване на вътрешните напрежения и пукане на шпакловка.
vlado0549 - специалист
искам да сложа фибран от вътрешната страна и отгоре му гипсокартон
как да го направя?
velsi - Почетен майстор
Лепиш фибрана върху стената и като изсъхне върху него лепиш картона. Аз така си направих около дограмата, но със стиропор.
Mori - специалист
Уважаеми г-н Мишо, би следвало когато правиш copy-paste na картинки и текст от моя сайт поне да цитираш произхода им.....
(www.smk-bg.com)
Стефан - майстор
Съжалявам за Мишо. Абсолютно некоректно. Наистина бях помислил, че говори от собствен опит.

А дали е единствен????????? Виждам много плагиати на снимки и текст от руски, френски, италиански, и други сайтове. Представени като авторски. Жалка история.
  • 1
  • 2

Тема "Технология на топлоизолирането" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: